Logo Hamer BV
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Facebook Hamer BV

Over ons

Hamer badkamers in Brummen

Over ons

De badkamer is een belangrijk onderdeel om te genieten van het leven. Rust aan het einde van de dag of juist een verkwikkende douche in de ochtend maken uw dag compleet. En dat begrijpen wij bij Hamer BV in Brummen! In onze ruime showroom in Brummen, vlakbij Zutphen, treft u naast een ruime inspirerende showroom een team badkamerspecialisten aan met passie voor het vak. Graag gaan we met u om de tafel om de ultieme badkamer voor u samen te stellen. Door allereerst goed te luisteren naar uw wensen, maken we vervolgens een badkamerontwerp precies passend bij uw gezin, wensen, smaak en budget.

Grote sanitair winkel, vlakbij Zutphen

Op het industrieterrein in Brummen, eenvoudig te bereiken vanuit Zutphen, Dieren en Eerbeek, treft u een grote badkamer winkel aan van twee verdiepingen. Hier kunt u terecht voor die ene losse kraan, een nieuwe inloopdouche of de renovatie van uw complete toilet of badkamer. Naast losse product opstellingen hebben we vele complete badkamers die u direct kunt vertalen naar uw thuissituatie. De stijl van de badkamer is voor iedereen anders. Dit kan klassiek zijn, modern, landelijk of tijdloos. We durven te stellen dat onze sanitairwinkel uniek is. En dat komt omdat we naast de badkamer showroom een groothandel hebben in teak badkamer producten, teak meubelen voor in uw badkamer Dieren, Zutphen of Eerbeek. Aarzelt u niet en kom eens langs, dan zullen wij u verrassen!

Groot assortiment wandtegels en vloertegels

Naast ons ruime badkamerassortiment hebben we een zeer groot gedeelte van de showroom ingericht met tegels. Zoekt u een nieuwe tegelvloer voor de woonkamer, keuken of bijkeuken dan kunt u terecht bij Hamer BV aan de Saturnusweg in Brummen. Want vergis u niet, de keuze van de tegel is allesbepalend voor de sfeer in de ruimte. En wilt u genieten van heerlijke vloerverwarming dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Mozaïeken op de wand geven extra uitstraling. Hamer in Brummen is specialist in mozaïek en decor tegeltjes. Naast de badkamer showroom produceert Hamer in Brummen deze unieke tegeltjes die één en al vakmanschap uitstralen.

Persoonlijke aandacht is de sleutel

Bij Hamer in Brummen kunt u er op rekenen dat we voor u klaar staan. Juist de klant die op zoek is naar een nieuwe complete badkamer of toilet komt graag bij ons op bezoek. Immers naast het gegeven dat we van het ontwerp tot en met de producten keuze u volledig begeleiden, werken we ook met een sterk team van installatie specialisten die met de jarenlange ervaring en goede scholing steeds weer een topproduct leveren. Vanaf het eerste contactmoment tot de laatste oplevering staan we voor persoonlijke aandacht. En dat begint bij het eerste kopje koffie dat voor u klaar staat!

Hamer Badkamers werkt ook in Zutphen, Dieren en Eerbeek

Natuurlijk staan wij graag klaar voor onze klanten in de wijde omgeving. Hamer heeft in de afgelopen jaren heel veel badkamers gerealiseerd in o.a. Zutphen, Dieren en Eerbeek. In diverse badkamers komen ook onze teak badkamer meubelen terug.

Neem nu contact op met Hamer Badkamers. Wij verwelkomen u ook graag in onze showroom. Bekijk hier de openingstijden.

Direct contact opnemen