Logo Hamer BV
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Volg ons op Pinterest

Volg Teak & Living op Facebook

Teak & Living

Teak & Living

Teak & Living
sfeerfoto_6.jpg
zwartewasbak.jpg
Sfeerfoto_1.jpg
Sfeerfoto_4.jpg
Sfeerfoto_2.jpg
Sfeerfoto_5.jpg

Teak geeft warmte in uw badkamer

We zien steeds meer de trend dat mensen kiezen voor meer warmte in de badkamer door het gebruik van pure materialen. Kijk naar beton cire op de wand en de kleurstelling in de tegels. Ook tegels die niet van echt hout zijn te onderscheiden worden steeds meer gekozen. Wat is dan mooier dan de badkamer aan te vullen met een meubel of accessoire in echt teak? Hamer in Brummen heeft naast de sanitairshowroom een groothandel in teak badkamermeubelen. In onze badkamer showroom treft u een groot assortiment aan voor de consument. Wij zijn erg blij dat we al diverse badkamers in Dieren, Zutphen en Eerbeek hebben mogen inrichten met Teak meubelen.
Ook de vakspecialist kan deze producten bij onze groothandel inkopen. Kijk voor meer informatie op www.teakandliving.nl

Puur natuur uit Indonesië

Op het eiland Java hebben we ons eigen ontwerpbureau en productiehuis voor unieke teak badkamermeubelen. De badkamermeubelen worden gecombineerd met keramische of natuurstenen wastafels. De meubelen hebben door de ambachtelijke verwerking van het teak en de natuursteen een uitstraling van vakmanschap, die u zelden aantreft. Onder onze Nederlandse leiding worden de producten perfect afgestemd op de Nederlandse markt en volgen we de trends op de voet, van modern tot klassiek. De teak meubelen zijn een prachtige aanvulling in uw badkamer.

Teak brengt leven in uw badkamer

Wij laten op het eiland Java het teakhout verwerken tot badkamermeubelen van zeer hoge kwaliteit. Voordat het hout verwerkt wordt is het vakkundig gedroogd, zodat de relatieve vochtigheid is afgestemd op de omstandigheden in de badkamer. Door de ambachtelijke verwerking heeft elk meubel of accessoire een unieke uitstraling. Geen enkel product is gelijk! En dat is nu juist de charme die zo gewaardeerd wordt.

U kunt kiezen voor een keramische wastafel waardoor het meubel wat strakker wordt. Kiest u voor natuursteen dan heeft u ook direct een oorspronkelijk product uit Azië met een mooi wastabelblad of waskom. We hebben hierbij de keuze uit de kleuren Black of White. De afwerking van het natuursteen is ‘gezoet’. Hierdoor ontstaat een mooie zijdeglans op het materiaal wat zeer glad aanvoelt en makkelijk schoon te houden is.

Aarzel niet en kom kijken in onze sfeervolle showroom in Brummen, vlakbij Zutphen. Onze sanitairwinkel is ook eenvoudig te bereiken vanuit Dieren en Eerbeek. De koffie staat klaar!

Direct contact opnemen