Logo Hamer BV
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Volg ons op Pinterest

Facebook Hamer BV

Wand en Vloertegels

Wand en Vloertegels

Wand en Vloertegels
20131219_154357.jpg
kronos-3.jpg
Kronos_Tomtech-Antra-Nat-Rett-30x120-11.jpg
image9_1.jpg

Hamer BV, ook uw specialist in tegels

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een tegelvloer. Goed schoon te maken, slijtvast en heerlijk comfortabel in combinatie met vloerverwarming. Naast onze inspirerende sanitair winkel heeft Hamer in Brummen, vlakbij Zutphen, een uitgebreid assortiment tegel woonvloeren. In de tegel showroom treft u heel veel woonvloeren aan om uw keuze uit te maken. Naast de vele tegelkasten met monsters hebben we ook op de vloer in de showroom vele voorbeeldvlakken gemaakt, zodat u direct inspiratie opdoet voor uw nieuwe tegel vloer.

Trends in tegels

Natuurlijk zorgen we er steeds voor dat we nieuwste tegeltrends aan u kunnen laten zien. Kijk bijvoorbeeld nu naar ons nieuwe keramische parket. Niet van echt hout te onderscheiden, maar wel met alle voordelen van een kwalitatieve tegel.

Vloerverwarming

Naast het mooie tegelprogramma kunnen we u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van vloerverwarming. En voor het leggen van de tegels heeft u de keuze. Of u verzorgt het zelf of u laat het ons doen. U heeft één aanspreekpunt en wij zorgen ervoor dat de vloer precies zo gelegd wordt als met u afgesproken.

Bent u op zoek naar mooie tegels voor uw woonvloer? Wij nodigen u graag uit om in onze showroom inspiratie op te doen of maak direct een afspraak.

Direct contact opnemen