Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
Hamer 30 jaar: ontvang een Sunshower Pure t.w.v. € 500 - Hamer 30 jaar: ontvang een Sunshower Pure t.w.v. € 500

Hamer 30 jaar: ontvang een Sunshower Pure t.w.v. € 500,-

Hamer Sanitair bestaat 30 jaar en trakteert. Wie voor 27 juli 2019 een complete badkamer koopt, ontvangt een Sunshower Pure cadeau ter waarde van € 500,-. Wilt u ook zo’n prachtig cadeau? Kom dan gauw naar onze showroom voor een ontwerp van uw complete droombadkamer. Vergeet niet om naar de actievoorwaarden te vragen.

Wat is de Sunshower Pure?

De Sunshower Pure is een compacte inbouw-infraroodlamp. Deze lamp verandert uw douche in een fijne infraroodcabine. Met een druk op de knop geniet u direct van de aangename en ontspannende warmte die de lamp geeft. Naast een ontspannen gevoel vermindert de Sunshower Pure nek-, rug- en reumatische klachten. Stijfheid en (spier)pijn verdwijnen dankzij het infraroodlicht. Kortom: het perfecte wellness-cadeau om uw badkamer compleet te maken.

Hamer 30 jaar: ontvang een Sunshower Pure t.w.v. € 500 - Wat is de Sunshower Pure?
Hamer 30 jaar: ontvang een Sunshower Pure t.w.v. € 500 - Wat is de Sunshower Pure?

30 jaar Hamer Sanitair

Ons bedrijf is al 30 jaar een begrip in Brummen en omstreken. Wat ooit begon als een klein tegelbedrijfje in de garage is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf. Gespecialiseerd in sanitair, wandtegels, vloeren en alle aanverwante artikelen. In de inspirerende showroom van ruim 800 m2 krijgt u een inkijk in de luxe en exclusieve badkamers uit ons assortiment. Ook kunt u terecht voor vakkundig advies en een ontwerp op maat voor uw badkamer.

Uw complete badkamer op maat

U ontvangt de Sunshower Pure cadeau als u een complete badkamer koopt. Wij bieden u voor elke smaak, voor elk budget en voor elke gezinssamenstelling meerdere complete badkamers. Begin nu alvast met uw oriëntatie. Bekijk onze tientallen complete badkamers vol inspiratie. Onze specialist ontvangt u graag in de showroom om samen met u de ideale badkamer samen te stellen.

Hamer 30 jaar: ontvang een Sunshower Pure t.w.v. € 500 - Uw complete badkamer op maat
Hamer 30 jaar: ontvang een Sunshower Pure t.w.v. € 500 - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Hamer 30 jaar: ontvang een Sunshower Pure t.w.v. € 500 - Reviewblok
Hamer 30 jaar: ontvang een Sunshower Pure t.w.v. € 500 - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties