Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close
Badkamer met dakkapel
in Eerbeek
Badkamer met dakkapel - Badkamer met dakkapel Badkamer met dakkapel - Badkamer met dakkapel  
Badkamer met dakkapel - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een badkamer met dakkapel

Gemaakt door:Hamer Badkamers
Woonplaats:Eerbeek
Type badkamer:Badkamer met dakkapel
Wensen van de klant:Ruim opgezette badkamer met inloopdouche

 

In een badkamer in Eerbeek heeft Hamer BV deze ruim opgezette badkamer gerealiseerd. Dankzij een dakkapel ontstond er meer ruimte en was het mogelijk om een inloopdouche, een ruim badkamermeubel én een luxe douchewc te plaatsen. Bekijk het mooie resultaat.

Na een lekkage was het tijd voor een nieuwe badkamer in deze jaren dertig woning. Omdat de bewoners graag een ruimere badkamer wilden, pakten ze het grondig aan met een badkamerverbouwing waarbij er ook een dakkapel geplaatst werd.

Ruimte voor een dubbele wastafel

Een langgekoesterde wens van deze bewoners in Eerbeek was een ruim badkamermeubel met dubbele wastafel. Dankzij de dakkapel ontstond daar ruimte voor. De keuze viel op een breed maatwerkmeubel van Primabad, in de kleur smoked black, met ovalen marmerlook opbouwkommen. De wastafelcombinatie krijgt een stijlvolle uitstraling met de inbouwkranen van Hotbath Cobber in de kleur verouderd messing. Een luxe spiegel mag bij zo’n mooi badkamermeubel natuurlijk niet ontbreken. Met de rechthoekige spiegel van Thebalux, met dimbaar licht rondom, kom je altijd goed voor de dag.

Badkamer met dakkapel - Drempelloze douche en eenheid toilet
Badkamer met dakkapel - Drempelloze douche en eenheid toilet

Wand tussen douche en toilet

Tussen de douche en het toilet is een tussenwand gemaakt. Een praktische oplossing die meer privacy geeft tijdens een toiletbezoek. En bovendien het mogelijk maakt om een inloopdouche en een toilet naast elkaar te plaatsen. De ruime inloopdouche geeft een vrij gevoel. En met de luxe douchecombinatie van Hotbath Cobber, met een regendouche en handdouche, geniet je volop van iedere douchesessie.  De douchewc van Duravit geeft ook comfort: het geeft je na ieder toiletbezoek een fris gevoel.

 

Wil je meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd door deze moderne badkamer en wil je ook een slim badkamerontwerp laten maken door een specialist? Wij van Hamer Badkamers in Brummen staan voor je klaar. We gaan graan met je in gesprek, waarna we een persoonlijk ontwerp voor je maken. Wij werken in de wijde omgeving van Brummen, zoals Dieren, Eerbeek en Zutphen.

Logo Hamer Badkamers in Brummen
Badkamer met dakkapel - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Brummen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken