Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close

Badkamer met groen marmer in Dieren

Binnenkijken in een badkamer met groen marmer en teakhout - Binnenkijken in een badkamer met groen marmer en teakhout Binnenkijken in een badkamer met groen marmer en teakhout - Binnenkijken in een badkamer met groen marmer en teakhout  
Binnenkijken in een badkamer met groen marmer en teakhout - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een badkamer met groen marmer en teakhout

Gemaakt door:Hamer Badkamers
Woonplaats:Dieren
Type badkamer:Badkamer met groen marmer, warm teakhout en koperkleurige accenten
Wensen van de klant:Complete badkamer renovatie

Ben je op zoek naar inspiratie voor je nieuwe badkamer? Dan moet je zeker binnenkijken in deze unieke badkamer met groen marmer en teakhout. Deze totale badkamerrenovatie is uitgevoerd door Hamer Badkamers BV met oog voor detail en hoogwaardige materialen.  

Groen marmer met warm teakhout

De basis van deze badkamer wordt gevormd door de groene marmeren tegels. Het groene marmer geeft de ruimte een luxe uitstraling en zorgt voor een unieke sfeer. De tegels zijn zorgvuldig gekozen om de natuurlijke schoonheid van het marmer optimaal tot zijn recht te laten komen. De combinatie van de groene marmerlook tegels met het warme teakhout zorgt voor een perfect kleurbalans.

Teak badkamermeubel en kast

Om voldoende bergruimte te creëren, is er gekozen voor een teak badkamermeubel en kast van Teak & Living. Deze meubels zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook warmte en karakter toe aan de ruimte. Het teakhout contrasteert prachtig met het groene marmer en zorgt voor een natuurlijke en ontspannen sfeer.

Binnenkijken in een badkamer met groen marmer en teakhout - Groen marmer met warm teakhout
Binnenkijken in een badkamer met groen marmer en teakhout - Groen marmer met warm teakhout

Koperkleurige inbouwkranen en scharnieren

Zowel in de doucheruimte als bij het wasmeubel installeerden wij koperkleurige kranen van Hotbath. Deze kranen hebben een elegante en tijdloze uitstraling. Daarnaast passen ze perfect bij de warme kleur van de teakhouten badmeubels.

De koperkleurige accenten zijn tot in de puntjes doorgevoerd. Zelfs de op maat gemaakte douchedeur van Xenz is voorzien van koperkleurige scharnieren. Het rookglas zorgt voor privacy zonder dat dit ten koste gaat van de lichtinval in de ruimte. Daarnaast is er ook een ingebouwde Sunshower aanwezig, waarmee je kunt genieten van ontspannend uv- of infrarood licht tijdens het douchen.

Witte handdoekradiator van Instamat

Een witte en extra brede handdoekradiator van Instamat zorgt niet alleen voor warme handdoeken, maar ook voor een stijlvolle toevoeging aan de badkamer. De strakke lijnen en het minimalistische design passen perfect bij de moderne uitstraling van de rest van de ruimte. De ronde spiegel en waskom, beide eveneens uitgevoerd in wit, zorgen voor een samenhangend geheel en maken deze badkamer compleet.

Al met al is deze badkamer met groen marmer en teakhout een ware eyecatcher. Het gebruik van hoogwaardige materialen en luxe details zorgen voor een unieke sfeer waarin comfort en design perfect samenkomen. Een totale badkamerrenovatie kan dus zeker de moeite waard zijn om je eigen badkamer om te toveren in de favoriete ruimte van je huis.

Binnenkijken in een badkamer met groen marmer en teakhout - meer informatie of advies
Binnenkijken in een badkamer met groen marmer en teakhout - meer informatie of advies

Wil je meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd door deze marmeren badkamer in Dieren en wil je ook een slim badkamerontwerp laten maken door een specialist? Wij van Hamer Badkamers in Brummen staan voor je klaar. We gaan graan met je in gesprek, waarna we een persoonlijk ontwerp voor je maken. Wij werken in de wijde omgeving van Brummen, zoals Velp, Doesburg en Rheden.

Binnenkijken in een badkamer met groen marmer en teakhout - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Brummen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
 

Binnenkijken bij een warme badkamer in Dieren

Wat heb ik over 10 jaar nodig in de badkamer? Deze metamorfose toont een inrichting met het oog op de toekomst. Daar hoort ook een warme uitstraling bij. Kom binnenkijken en laat je inspireren. 

 

Dit zijn de tegeltrends
van dit moment

In dit blog maak je kennis met de tegeltrends van dit moment! Wist je dat terrazzo tegels weer helemaal van nu zijn?

 

Moderne badkamer en toilet in Zutphen

Deze moderne badkamer en toilet ademen luxe. Door een perfecte mix van materialen en kleuren. Neem een kijkje en laat je inspireren! 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken