Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close

Landelijke badkamer
in Doetinchem

Binnenkijken bij een landelijke badkamer in Doetinchem - Binnenkijken bij een landelijke badkamer in Doetinchem Binnenkijken bij een landelijke badkamer in Doetinchem - Binnenkijken bij een landelijke badkamer in Doetinchem  
Binnenkijken bij een landelijke badkamer in Doetinchem - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een landelijke badkamer

Gemaakt door:Hamer Badkamers
Woonplaats:Doetinchem
Type badkamer:Landelijke badkamer in een woonboerderij 
Wensen van de klant:Moderne badkamer, praktisch voor het hele gezin

Een gezin uit Doetinchem wilde hun woonboerderij graag compleet maken met een mooie, landelijke badkamer. In de oude badkamer liepen de gezinsleden elkaar steeds voor de voeten, dus een praktische indeling was een grote wens. Bekijk hoe onze specialist de badkamer omtoverde tot een landelijke badkamer, met praktische ruimtes voor een druk gezin.  

Badkamer met veel opbergruimte 

Files voor het tandenpoetsen zijn verleden tijd, dankzij de dubbele wastafel. De wastafel met betonlook waskommen van Teak & Living oogt stoer en de minimalistische inbouwkranen van Hotbath maken het tot een strak geheel. In de zwarte Primabad onderkast kan ieder gezinslid zijn toiletspullen opbergen. Nog meer handige opbergruimte vind je in de nis in de douche: hier is plek voor alle doucheartikelen van het hele gezin. Zo heb je alles bij de hand wanneer je geniet van een fijn moment onder de Hotbath regendouche.

Binnenkijken bij een landelijke badkamer in Doetinchem - Stoere betonlook waskommen
Binnenkijken bij een landelijke badkamer in Doetinchem - Stoere betonlook waskommen

De details maken deze badkamer af

Meer tijd voor jezelf? Dan kom je volledig tot rust in het vrijstaande ligbad van Xenz. Doordat ook hier voor een Hotbath-kraan is gekozen, is er duidelijk eenheid in deze badkamer. Die eenheid komt ook terug boven het toilet. In de stijlvolle nis zie je dezelfde bakstenen als bij de douche. Naast het toilet is een kleine scheidingswand geplaatst voor extra privacy. Deze scheidingswand biedt aan de andere zijde een perfecte plek voor de fijne Vasco Vertiline designradiator. De afwerking van de badkamer is compleet met drie strakke nissen voor mooie accessoires.

Wil je meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd door deze landelijke badkamer en wil je ook een slim badkamerontwerp laten maken door een specialist? Wij van Hamer Badkamers in Brummen staan voor je klaar. We gaan graag met je in gesprek, waarna we een persoonlijk ontwerp maken. Wij werken in de wijde omgeving van Brummen, zoals Dieren, Doetinchem en Zutphen.

Logo Hamer Badkamers in Brummen
Binnenkijken bij een landelijke badkamer in Doetinchem - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Brummen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken