Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close

Landelijke badkamer met industriële twist in Spankeren

Binnenkijken bij een landelijke badkamer met industriële twist in Spankeren - Binnenkijken bij een landelijke badkamer met industriële twist in Spankeren Binnenkijken bij een landelijke badkamer met industriële twist in Spankeren - Binnenkijken bij een landelijke badkamer met industriële twist in Spankeren  
Landelijke badkamer met teakhouten meubel en natuurstenen wastafel

Binnenkijken bij...
Een landelijke badkamer met stoere twist

Gemaakt door:Hamer Badkamers
Woonplaats:Spankeren
Type badkamer:Natuurlijke badkamer in een twee-onder-een-kapwoning
Wensen van de klant:Warme kleuren, natuurlijke materialen en een functionele indeling

Landelijk of industrieel? Deze badkamer is het allebei. Een samensmelting van stijlen is de badkamertrend van nu en deze badkamer is daar een perfect voorbeeld van. Kijk binnen bij deze bijzondere badkamer en laat je inspireren.

Een mix van stijlen

In deze badkamer in Spankeren zie je een mix van stijlen. We hebben gekozen voor een industriële basis met betonlook tegels en betonstuc op de wand. Betonstuc staat niet alleen mooi, het materiaal is ook volledig waterdicht. Perfect dus voor de badkamer. Ook de industriële designradiator Tubone past helemaal in het plaatje. De mozaïeken wand, de teakhouten meubels en natuurlijke materialen brengen warmte in het ontwerp. Een bijzondere combinatie, waar onze klant in Spankeren erg blij mee is.

Ontdek jouw favoriete badkamerstijl

Teakhouten meubel met natuurstenen wastafel

Naast een combinatie van stijlen zie je een mix van materialen in deze badkamer. Neem nou het badkamermeubel. Een maatwerkmeubel van teakhout met een natuurstenen wastafel erboven. Doordat we het wastafelblad en de onderkast los van elkaar hebben geplaatst, ontstaat ertussen ruimte voor handdoeken en accessoires. De natuurstenen wastafel is extra breed, ook wel een trog genoemd, die we hebben gecombineerd met ingebouwde kranen van Hotbath. Om het geheel af te maken hebben we gekozen voor een bijzondere spiegel van sprokkelhout.

Landelijke badkamer met teakhouten meubel en natuurstenen trog
Ingebouwde doucheruimte met betonlook tegels

Doucheruimte met ingebouwde kranen en nissen

Tegenover het badkamermeubel hebben we een douchecabine ingebouwd. Daar hebben we dezelfde betonlook tegels geplaatst met een afmeting van 90 x 90 cm. Dat geeft de doucheruimte een ruimtelijke uitstraling. De doucheset heeft dezelfde kleur en stijl als de wastafelkranen, waardoor alles goed op elkaar aansluit. Onder de douche struikel je nooit over shampooflessen, want die zet je gemakkelijk in de ingebouwde nissen met verlichting. Bijzonder met de mozaïek tegeltjes, die afkomstig zijn van Hamer Mozaïeken.

 

Complete landelijke badkamer

Er ontbreekt niets aan deze landelijke badkamer met industriële twist. Naast de doucheruimte is plaats gemaakt voor een zwevend toilet met reservoir van TECE. Gecombineerd met een wcrolhouder en toiletborstelhouder in dezelfde tint. Om het geheel af te maken hebben we stijlvolle badkameraccessoires geplaatst. Nu rest de familie nog één ding: genieten.

Ontdek de badkameraccessoires van Baden+

Landelijke badkamer met industriële designradiator en zwevend toilet
Logo Hamer Badkamers in Brummen

Ook toe aan een nieuwe badkamer?

Ben je geïnspireerd door deze landelijke badkamer met stoere twist? En kun je niet wachten om je eigen badkamer een make-over te geven? Hamer Badkamers gaat graag voor je aan de slag. Kom langs in de showroom nabij Zutphen of maak alvast een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een landelijke badkamer met industriële twist in Spankeren - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Met liefde gemaakt
Afspraak maken