Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close

Moderne badkamer en toilet
in Zutphen

Moderne badkamer en toilet in Zutphen - Moderne badkamer en toilet in Zutphen Moderne badkamer en toilet in Zutphen - Moderne badkamer en toilet in Zutphen  
Moderne badkamer en toilet in Zutphen - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een moderne badkamer en toilet

Gemaakt door:Hamer Badkamers
Woonplaats:Zutphen
Type badkamer:Moderne, functionele badkamer in een villa 
Wensen van de klant:Ontzorgen van ontwerp tot installatie

Het gezin uit Zutphen had de wens voor een functionele badkamer en toilet, met een moderne uitstraling. De specialist van Hamer Badkamers ging aan de slag met een uniek badkamerontwerp, waarbij hij de wensen vertaalde in een realistische 3D-tekening. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder!

Moderne badkamer met een warme sfeer

Zowel de vloer als de muur is voorzien van moderne betonlook tegels. Door deze tegels te combineren met zachte tinten en materialen krijg je toch een warm thuisgevoel wanneer je de badkamer binnenstapt. Een echte eyecatcher is het ruime ligbad van Xenz. Zowel het bad als de kraan zijn vrijstaand, wat de ruimtelijkheid in de badkamer versterkt. Na een lange werkdag kom je heerlijk tot rust in een bad vol schuim. De designradiator van Instamat zorgt voor een warme handdoek na afloop.

Inloopdouche met verrassende opbergruimte 

Naast een luxe bad is deze complete badkamer voorzien van een inloopdouche. De douche wordt afgeschermd door een douchewand van Sealskin die gemaakt is van kwalitatief glas. Op de vloer is een witte douchebak van Ideal Standard geplaatst, die erg uniek is. De bak heeft een hoogte van slechts 3 mm, waardoor je bijna drempelloos kunt douchen. De natuurstenen structuur geeft een verfijnde uitstraling en zorgt tevens voor een anti-slip effect. Verrassend is de nis in de douche, waar je op een slimme manier je douchespullen kunt etaleren. Nog ruimte te kort? Dan biedt het moderne Thebalux meubel nog meer opbergmogelijkheden. 

Moderne badkamer en toilet in Zutphen - Drempelloze douche en eenheid toilet
Moderne badkamer en toilet in Zutphen - Drempelloze douche en eenheid toilet

Eenheid in de badkamer en het toilet

De badkamer heeft een toilet, maar ook de aparte toiletruimte in de woning heeft een metamorfose gekregen. Beiden toiletten hebben dezelfde stijl, wat eenheid en rust geeft in huis. Voor het toilet is gekozen voor een exemplaar uit het Mix & Match assortiment. In de toiletruimte is zelfs een fonteinmeubel geplaatst. Hier kun je naast handen wassen ook je toiletrollen en andere toiletbenodigdheden uit het zicht opbergen. De nis met verlichting biedt plek voor mooie geurstokjes en andere accessoires. 

 

Wil je meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd door deze moderne badkamer en wil je ook een slim badkamerontwerp laten maken door een specialist? Wij van Hamer Badkamers in Brummen staan voor je klaar. We gaan graan met je in gesprek, waarna we een persoonlijk ontwerp voor je maken. Wij werken in de wijde omgeving van Brummen, zoals Dieren, Eerbeek en Zutphen.

Logo Hamer Badkamers in Brummen
Met liefde gemaakt
Afspraak maken