Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close
Luxe badkamer voor
de toekomst in Doesburg
Luxe badkamer voor de toekomst - Luxe badkamer voor de toekomst Luxe badkamer voor de toekomst - Luxe badkamer voor de toekomst  
Luxe badkamer voor de toekomst - Samenvatting

Binnenkijken bij...
Een moderne badkamer met luxe

Gemaakt door:Hamer Badkamers
Woonplaats:Doesburg
Type badkamer:Moderne, luxe badkamer voor nu en later
Wensen van de klant:Badkamer gericht op de toekomst

 

Hamer Badkamers realiseerde deze moderne badkamer in Doesburg. De klant had de wens voor een levensloopbestendige badkamer waar ze de komende jaren van kunnen blijven genieten. Veel bewegingsruimte en luxe, comfortabele producten stonden centraal in het badkamerontwerp. Hamer verzorgde dit project van ontwerp tot installatie. En het eindresultaat mag er zijn!

Moderne badkamer frisse accenten

Het ontwerp bewijst dat een levensloopbestendige badkamer ook een frisse, moderne uitstraling kan hebben. De wanden en vloeren zijn betegeld met grote 60x60 betonlook tegels. Deze geven de badkamer een tijdloos karakter. De aquablauwe strokentegels zorgen voor een frisse touch. Ze zijn achter het badkamermeubel geplaatst en ze komen als accenten terug in de inbouwnisjes.

Inloopdouche met luxe Sunshower

Een ruime inloopdouche was een must voor deze badkamer. Douchen zonder drempels zorgt voor veiligheid en voorkomt glijpartijen. De doucheruimte is voorzien van luxe en comfort. De Sunshower Pure laat je spieren ontspannen terwijl je doucht. Het infraroodpaneel geeft aangename warmte af en schakelt na 10 minuten automatisch weer uit. Met de Hotbath inbouw doucheset verdwijnt al het leidingwerk en de techniek achter de wand en blijven alleen de essentiële elementen zichtbaar. Dat geeft een ruimtelijk effect en het zorgt voor minder schoonmaakwerk.

Luxe badkamer voor de toekomst - Inloopdouche met Sunshower
Luxe badkamer voor de toekomst - Inloopdouche met Sunshower

Moderne radiator en hangtoilet met nisje

De stijlvolle Instamat radiator houdt de badkamer op een behaaglijke temperatuur. Dit is prettig voor de atmosfeer, maar het voorkomt ook vocht in de badkamer. In het badkamerontwerp is er gekozen voor een horizontale radiator, zodat ook de ruimte onder het schuine dak goed benut wordt. Rondom het hangtoilet is er genoeg beweegruimte, omdat alle toiletspullen in het nisje opgeborgen kunnen worden. Zo staan er geen losse spullen op de grond en kun je gemakkelijk onder het toilet door dweilen.

We worden zo blij van onze nieuwe badkamer, dat we het toilet
op de benedenverdieping in dezelfde stijl laten maken.

Wil je meer informatie of advies?

Wil je ook een nieuwe badkamer waar je nu én later van kunt genieten? Ben je op zoek naar iemand die met je meedenkt over een slim badkamerontwerp, waarbij alle ruimte goed benut wordt? Bij Hamer Badkamers in Brummen geven we je graag persoonlijk advies. We luisteren naar je wensen en maken een slim badkamerontwerp op maat. Wij werken in de wijde omgeving van Brummen, zoals Dieren, Eerbeek en Zutphen. Kom langs in de showroom, we helpen je graag!

Logo Hamer Badkamers in Brummen
Luxe badkamer voor de toekomst - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Brummen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken