Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close
Van bad naar inloopdouche - Van bad naar inloopdouche Van bad naar inloopdouche - Van bad naar inloopdouche

Van bad naar inloopdouche

Wil je meer ruimte, een nieuwe uitstraling of gemakkelijker in- en uitstappen? Vervang je bad door een inloopdouche! Goed om te weten: daar is geen ingrijpende verbouwing voor nodig. Informeer bij Hamer Badkamers naar de mogelijkheden om van bad naar inloopdouche te gaan! Wel zo comfortabel.

Van bad naar inloopdouche zonder grote verbouwing

Elke levensfase brengt nieuwe behoeften met zich mee. Dan is het wel zo fijn als ook de badkamer met je mee verandert. Met een inloopdouche geniet je in een comfortabele, veilige omgeving van een verfrissende douche. Ook kun je zo de ruimte van de badkamer anders benutten en een heel nieuwe sfeer creëren. 
 
Wanneer je ervoor kiest om je bad te vervangen door een douche, kan de rest van de badkamer waarschijnlijk gewoon hetzelfde blijven. Vraag bij Hamer Badkamers naar de mogelijkheden om je bad te vervangen. Wand- en vloertegels hoeven niet verwijderd te worden en de douche kan op dezelfde plek staan als het bad. Zo hoef je niet oneindig veel keuzes te maken en kies je voor een inloopdouche die precies bij jou past. We kunnen je hier uitgebreid over informeren.

Keuco Plan Care inloopdouche met zitje en douchestang

Inloopdouche van HSK

Door te kiezen voor een inloopdouche wordt de ruimte niet afgesloten en heb je geen last van drempels of andere hindernissen. De Walk In inloopdouche van HSK maakt de badkamer ruimer en heeft een prachtig design. Ook kun je de glazen wand geheel naar wens samenstellen. Enkele mogelijkheden zijn matglas voor extra privacy of glas in een donkere tint. Wil je naast de douche ook de look van je badkamer veranderen? HSK RenoDeco heeft wandpanelen in diverse designs, die rechtstreeks over je huidige wand worden geplaatst. Zo geef je de badkamer eenvoudig een nieuwe uitstraling. 

Tips voor meer douchegemak

Naast een comfortabele inloopdouche zijn er meer slimme oplossingen die het douchen prettiger maken. Een anti-slipmat of een anti-slipbehandeling voor de vloer voorkomt het uitglijden tijdens het wassen. Ook zorgen een inklapbaar zitje en een douchestang voor extra ondersteuning. Het Duitse merk Keuco heeft bijvoorbeeld de Plan Care collectie ontworpen. Deze collectie bestaat uit elegante badkamer producten, die zorgen voor extra comfort en veiligheid in je badkamer. 

Wil je ook van bad naar inloopdouche? Bezoek Hamer Badkamers in Brummen of neem contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Complete badkamer met inloopdouche HSK
Van bad naar inloopdouche - Sfeerbanner-water

Meer blogs over douchen

 

Douchecabine in een kleine badkamer? Lees onze tips!

Wij weten hoe we de douchecabine slim kunnen indelen. Bekijk onze praktische tips! 

 

3x tips voor een
industriële doucheruimte

De industriele stijl kun je goed laten terugkomen in de badkamer. Vooral de doucheruimte geef je snel een stoere sfeer.

 

Wellness douche opties: voor de ultieme douchebeleving

Met deze luxe douche-opties beleef je heerlijke wellness momenten in je badkamer.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken