Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close
5 voordelen van de Sunshower Pure - 5 voordelen van de Sunshower Pure 5 voordelen van de Sunshower Pure - 5 voordelen van de Sunshower Pure

5 voordelen van de Sunshower Pure

Soepel en ontspannen de dag beginnen? De Sunshower Pure maakt het mogelijk. Deze compacte Sunshower, speciaal voor de onderrug, verwarmt je lichaam met infraroodstraling. Zet hem 10 minuten aan tijdens het douchen en geniet van de helende werking. Benieuwd naar de effecten van dit slimme apparaat? Wij zetten de vijf voordelen voor je op een rij.

1. Zonnige start van de dag

Infraroodlicht is onzichtbaar, maar kun je wel voelen. Vergelijk het met een zonnetje dat door je raam heen schijnt. De energie van infraroodlicht werkt diep door in ons lichaam en verhoogt onze lichaamstemperatuur, terwijl de omgeving koel aanvoelt. Het licht ontspant je spieren en maakt je lichaam los van spanningen. Zo heb je weer alle energie om van de dag te genieten!

2. Snel herstel na een intensieve sportsessie

Veel lunges gedaan of een flinke planksessie? Ook je spieren hebben veel baat bij een Sunshower Pure. Infraroodstraling versnelt de bloedcirculatie, waardoor er meer zuurstof in het bloed komt. Zo herstellen je spieren sneller na een intensieve sportsessie. De Sunshower Pure verwarmt ongeveer de helft van je lichaam, waardoor het apparaat ideaal is voor je rugspieren. 

5 voordelen van de Sunshower Pure - 2. Snel herstel na een intensieve sportsessie en verlichting bij klachten
5 voordelen van de Sunshower Pure - 2. Snel herstel na een intensieve sportsessie en verlichting bij klachten

3. Verlichting bij klachten

Naast een ontspannend gevoel zorgt het infraroodlicht ook voor verlichting. De Sunshower Pure werkt als een warmtetherapie, waardoor je minder last hebt van verkrampingen in de nek en onderrug. Wetenschappelijk onderzoek toont daarnaast aan dat gebruik van infraroodlicht reumatische klachten op korte termijn kan verminderen. Vanwege het compacte formaat kun je de Sunshower Pure ook handig boven een zitje plaatsen. Al zittend onder een warme douche geniet je nog meer van de helende werking.

4. Dieptereiniging van je huid 

Kan je huid wel een opkikker gebruiken? Door de effectieve warmte van infraroodlicht verwijden de poriën. De huid krijgt zo een effectieve dieptereiniging, waardoor je huid er weer stralend en gezond uitziet. Na een douchesessie met de Sunshower Pure worden voedende crèmes beter opgenomen. Een stralende, zachte huid gegarandeerd! Met een Sunshower Pure verandert de doucheruimte in een ware thuisspa.

5 voordelen van de Sunshower Pure - 4. dieptereiniging van uw huid en 5. Lekker in uw vel
Vloerverwarming voor extra comfort

5. Lekker in je vel

Een groot voordeel van de Sunshower Pure is de gezondere bloedcirculatie. Infraroodlicht versnelt namelijk je bloedsomploop. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en de opname van voedingsstoffen versnelt. Niet alleen de spieren en huid, maar je hele lichaam krijgt zo een boost. Je voelt je weer energiek, opgewekt en ontspannen. Een douchesessie met de Sunshower Pure is zo de ideale start of afsluiting van je dag.

Meer weten?

Jouw badkamerspecialist Hamer Badkamers kan je alles vertellen over de voordelen van de Sunshower Pure en de andere Sunshowers. Zo zijn er ook Sunshowers die je hele lichaam verwarmen en varianten met uv-licht. Het Uv-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D. Hierdoor krijg je meer energie en een gezonde teint. Bezoek een winkel om de diverse varianten te ervaren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
5 voordelen van de Sunshower Pure - Wil je meer weten?

Gerelateerde blogs

 

Zo maak je van de
badkamer een thuisspa

Ben je toe aan een ontspanmoment voor jezelf? Dan hoef je niet verder te reizen dan de badkamer.

 

Wellness douche opties: voor de ultieme douchebeleving

Met deze luxe douche-opties beleef je heerlijke wellness momenten in je badkamer.

 

Tips voor een luxe wellness badkamer

Met deze tips richt je een luxe wellness badkamer in. Zo geniet je van ontspannen moment voor jezelf in je badkamer.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken