Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close

Warme, praktische
badkamer in Dieren

Binnenkijken bij een warme badkamer in Dieren - Binnenkijken bij een warme badkamer in Dieren Binnenkijken bij een warme badkamer in Dieren - Binnenkijken bij een warme badkamer in Dieren  
Badkamer in Dieren met een warme betonlook basis, wit badkamermeubel en chroom sanitair

Binnenkijken bij...
Een warme badkamer met praktische inrichting

Gemaakt door:Hamer Badkamers
Woonplaats:Dieren
Type badkamer:Een comfortabele badkamer met een warme uitstraling
Wensen van de klant:Lekkage oplossen, badkamer upgraden en levensloopbestendige inrichting

De familie Shkolnik uit Dieren kampte met lekkage in de badkamer. Een uitgelezen mogelijkheid om de ruimte van een upgrade te voorzien. De specialisten van Hamer gingen aan de slag en creëerden met gedurfde keuzes een sfeervolle badkamer gericht op de toekomst. 

Praktische badkamer met sfeervol karakter

Betonlook wand- en vloertegels lenen zich uitstekend als basis voor een warme sfeer. We kozen voor een keramische uitvoering in groot formaat en combineerden deze met wit meubilair, sanitair in chroom en badkamer accessoires in natuurlijke tinten. Met het oog op de toekomst is de badkamer van alle gemakken voorzien, zoals de walk-in schuifwand bij de douche, een ruim badkamermeubel, handige opbergruimtes en diverse handgrepen. "Een geweldige metamorfose en heel praktisch voor de oude dag", aldus de familie Shkolnik.

Warme uitstraling

Rondom de witte wastafel met elegante chromen kraan tref je vele natuurlijke accenten. Ruwe betonlook wandtegels, handdoeken in zachte tinten, plantjes en aardewerk bakjes stralen levendigheid uit. De betegelde zijkant van het bad biedt een fraai aanzicht. De grote spiegel en glazen douchewand versterken het ruimtelijk effect. De lichtinval van het raam laat de glanzende elementen schitteren.

Betonlook wandtegels met een wit badkamermeubel, chromen kraan en accessoires in natuurlijke tinten
Doucheruimte met betonlook wandtegels en chromen handgreep, zeepdispenser en doucheset

Praktisch en toekomstbestendig

De doucheruimte is van alle gemakken voorzien. De familie is laaiend enthousiast over de walk-in schuifwand, waarmee het eenvoudig in- en uitstappen is. Tijdens het douchen bieden de handgreep en zeepdispenser aan de wand comfort. En als het schoonmaak rondje om de hoek komt kijken is de familie weinig tijd kwijt aan de onderhoudsvriendelijke douchegoot. Het bad is voorzien van alle gemakken en bij het badkamermeubel past de grote wasbak goed bij het ochtendritueel van een gezin. De ruime opbergmogelijkheden geven alle benodigdheden een plekje. 

Wil je meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd door deze toekomstgerichte badkamer met warme accenten en wil je dit bespreken met een badkamer specialist? Wij van Hamer Badkamers in Brummen heten je van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen komen we tot een badkamer ontwerp dat aan jouw wensen voldoet. Wij werken in de wijde omgeving van Brummen, zoals Dieren, Eerbeek en Zutphen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Logo Hamer Badkamers in Brummen
Binnenkijken bij een warme badkamer in Dieren - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Brummen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken