Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close

Warme badkamer
in Doesburg

Binnenkijken bij een warme badkamer in Doesburg - Binnenkijken bij een warme badkamer in Doesburg Binnenkijken bij een warme badkamer in Doesburg - Binnenkijken bij een warme badkamer in Doesburg  
Binnenkijken bij een warme badkamer in Doesburg - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een badkamer met warme uitstraling

Gemaakt door:Hamer Badkamers
Woonplaats:Dieren
Type badkamer:Moderne badkamer in een twee-onder-een-kapwoning 
Wensen van de klant:Warme, functionele badkamer en toiletruimte  

Een functionele badkamer waar je gelijk een thuisgevoel krijgt. Dat was een grote wens voor het gezin in Doesburg. Samen met de badkamerontwerper van Hamer Badkamers koos het gezin producten en materialen die perfect zouden passen bij de nieuwe badkamer. Het resultaat? Een moderne badkamer met een warme sfeer. Neem een kijkje en laat je verrassen! 

Bijzondere tegelcombinatie 

Tegels zijn echte sfeermakers. Dat bewijzen ze in deze badkamer in Doesburg. Grote betonlooktegels op de vloer en de muur zijn gecombineerd met langwerpige tegels in een kleiner formaat. Deze hebben een mix van een natuurlijke houtlook en grijs, wat een bijzonder effect geeft. Het ruime badkamermeubel van Primabad steekt prachtig af tegen deze tegels. Boven dit meubel is een grote spiegel van Thebalux geplaatst, die de badkamer gelijk optisch ruimtelijker maakt.  

Douchen op maat 

De doucheruimte in deze badkamer is een ware eyecatcher. De kranen zijn ingebouwd, wat een moderne look geeft. Tevens houd je zo genoeg ruimte over om vrij te bewegen. De glazen douchedeur van Xenz is speciaal voor deze badkamer op maat gemaakt. Hierdoor past hij precies in de nis. De vloer en de tegels op de muur zijn doorgetrokken in de doucheruimte, wat eenheid en rust geeft. Net wat je nodig hebt na een lange werkdag! 

Binnenkijken bij een warme badkamer in Doesburg - Maatwerk douche en toiletruimte
Binnenkijken bij een warme badkamer in Doesburg - Maatwerk douche en toiletruimte

Toiletruimte in dezelfde stijl als de badkamer

In een woning is het altijd extra mooi als ruimtes dezelfde uitstraling hebben. De familie in Doesburg wilde dan ook niet alleen een nieuwe badkamer, maar ook een nieuw toilet in dezelfde stijl. In dit kleinste kamertje zijn dezelfde tegels als in de badkamer geplaatst. Ook is het plafond gestuct en zijn er inbouwspots geplaatst, net als in de badkamer! Het Mix & Match toilet zweeft boven de grond, waardoor je gemakkelijk onderlangs schoonmaakt. Het moderne fonteintje van Sphinx maakt het plaatje compleet. 

Wil je meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd door deze warme badkamer in Doesburg en wil je ook een slim badkamerontwerp laten maken door een specialist? Wij van Hamer Badkamers in Brummen staan voor je klaar. We gaan graan met je in gesprek, waarna we een persoonlijk ontwerp voor je maken. Wij werken in de wijde omgeving van Brummen, zoals Dieren, Eerbeek en Zutphen.

Logo Hamer Badkamers in Brummen
Binnenkijken bij een warme badkamer in Doesburg - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Brummen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken