Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
Badkameradvies - Badkameradvies Badkameradvies - Badkameradvies
Advies en tips voor je nieuwe badkamer

Badkameradvies

Ben je van plan om je badkamer te verbouwen? Vraag ons om advies. We hebben alle kennis en ervaring in huis om je te adviseren. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie van je badkamer. Op onze adviespagina’s lees je alvast alles over wat we voor je kunnen betekenen. Bekijk onze tips over het slim indelen en installeren van je badkamer. Lees meer over duurzame oplossingen. Of download het stappenplan voor je badkamer.

DOWNLOAD STAPPENPLAN NIEUWE BADKAMER

Badkameradvies - 1 Advies badkamer indelen

1 Advies badkamer indelen Advies badkamer indelen

Een goed badkamerontwerp vraagt om technische kennis. Waar kun je de aansluitingen maken voor het toilet, de elektra en waterleidingen bijvoorbeeld? Een nieuwe badkamer is ook een zoektocht naar de juiste producten. De keuze in onder andere baden, badkamermeubelen en douchedeuren is groot. We helpen je graag met het maken van slimme en praktische keuzes. En we laten je graag zien hoe je een goede indeling voor een sfeervolle en comfortabele badkamer aanpakt. Zodat je jaren van je badkamer kunt genieten.

 

2 Advies over montage Advies over montage

Bij de montage van je complete badkamer komt vakmanschap kijken. Onze vakmensen hebben bouwkundig inzicht en de expertise om een verbouwing deskundig aan te pakken. De tegelzetter zorgt bijvoorbeeld voor strak, vlak tegelwerk en een vloer onder afschot. Zodra we alle installatietechnische mogelijkheden van jouw badkamer in beeld hebben, kunnen we het badkamerontwerp naar je wens uitvoeren. Hoe we dat doen, laten we graag zien.

Badkameradvies - 2 Advies over montage
Adviesgesprek over de kosten van een nieuwe badkamer

4 Advies over kosten badkamer Advies over kosten badkamer

De kosten van een nieuwe badkamer zijn afhankelijk van verschillende zaken: hoe groot is je badkamer? Ga je zelf klussen of besteed je werkzaamheden uit aan vakmensen? Gaan er leidingen verlegd worden? Investeer je in duurzaamheid? En welke materialen voor bijvoorbeeld de badkamervloer wil je gebruiken? We hebben de badkamer kosten overzichtelijk gemaakt. Dit helpt bij een goed inzicht in het kostenplaatje.

Hier vind je een overzicht van kosten voor de badkamer

3 Advies over duurzame badkamer oplossingen Advies voor een duurzame badkamer

In huis kijken we tegenwoordig naar duurzame oplossingen om zuinig om te gaan met onze grondstoffen. Ook in de badkamer zijn er talloze oplossingen om water- en energie te besparen. Dat gaat van slimme kranen tot warmte-terug-winning met doucheafvoeren. Van energiezuinige verwarmingsmethoden tot sanitair merken die duurzaam produceren en verpakken. We vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden.

Badkameradvies - 3 Advies over duurzame badkamer oplossingen

Alvast aan de slag met ons stappenplan

Bij de aanschaf van een badkamer kom je voor veel keuzes te staan. Het stappenplan voor een nieuwe badkamer helpt je alvast op weg. Hiermee breng je al je ideeën in kaart en ben je goed voorbereid op een bezoek aan de showroom. Zo krijgt onze badkameradviseur gelijk een duidelijk beeld van je wensen. Download het stappenplan en ga direct aan de slag.

download STAPPENPLAN NIEUWE BADKAMER

        

6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief