Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij

Whirlpool bad

Baden - Whirlpool Sealskin Urban Baden - Whirlpool Sealskin Urban  

Een Whirlpool bubbelbad in je badkamer

Met een Whirlpool bad ervaar je de verfrissende en ontspannende kracht van water. Bruis en bubbel in je eigen badkamer met een whirlpool bad. Een bubbelbad verandert je badkamer in een wellnessruimte: ideaal om lichaam en geest in balans te houden. Hamer Badkamers in Brummen heeft diverse whirlpool baden en jacuzzi’s in haar collectie. In alle soorten en maten, van whirlpool hoekbaden, tot twee- drie- of vierpersoons bubbelbaden.

Advies van je specialist
Whirlpool Sealskin ligbad kleurentherapie rood

Whirlpool bad met kleurentherapie

Een whirlpool bad met kleurentherapie geeft de ultieme ontspanning en verrijkt je badbeleving. Diverse merken zoals ons eigen huismerk Mix & Match en Sealskin bieden bubbelbaden aan met kleurenlichttherapie. Hierbij is in het bubbelbad ledverlichting verwerkt met allerlei kleuren: rood, blauw, groen, geel en alle schakeringen daartussen. Elke kleur heeft een bepaald effect op je lichaam. Blauw is bijvoorbeeld ontspannend, geel geeft een behaaglijk gevoel en rood geeft energie. Maak een afspraak bij Hamer Badkamers in Brummen. Wij vertellen je graag meer over whirlpool baden. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
BADEN IN LUXE

Voordelen van een whirlpool bad

Met een whirlpool bad ervaar je de pure verwennerij van thuis thermen. Goed voor lichaam en geest. Een warm bad werkt al relaxend, een whirlpool bad vergroot dit genot. De massagestralen en warmte helpen bij het ontspannen en helen van de spieren en gewrichten. Voor mensen met rug-, spier- en gewrichtspijn is een massagebad of whirlpool dan ook aan te bevelen. Ook mensen die problemen hebben met de bloedsomloop, spataderen en cellulitis kunnen gebaat zijn bij een massagebad.

Whirlpool vrijstaand met ombouwkast om bad

Soorten bubbelbaden

De keuze in whirlpool baden is enorm. Je kunt kiezen uit allerlei soorten, maten, prijsklassen en uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een whirlpool inbouwbad of een vrijstaand bubbelbad. Ook kun je verschillende standaard ligbaden, waaronder de ligbaden van Sealskin en Xenz uitbreiden met een whirlpoolsysteem. Zo is er altijd een whirlpoolbad dat past bij jouw smaak.

Whirlpool baden hebben verschillende massagesystemen. Globaal zijn er drie soorten. Whirlpools die lucht blazen (airpools) om heerlijk te ontspannen. Voor een krachtige massage zijn er whirlpools die werken met waterstralen (hydropools). Combi-whirlpools blazen zowel lucht als water. Welk systeem bij je past, hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Probeer eens een whirlpool uit en kijk of de stralen je op de juiste plaats masseren.

Whirlpool bubbelbad bovenaanzicht
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Whirlpool waterbubbels
Thuis thermen met een whirlpool bad is pure verwennerij
Muzikale bubbelsessie 

Geniet tijdens je whirlpoolbad van je favoriete muziek. De Gira inbouwradio is een waterbestendige radio, geschikt voor iedere badkamer en verkrijgbaar in allerlei kleuren en designs.

Geniet van muziek
Whirlpool bad - Gira inbouw radio waterdicht
Muzikale bubbelsessie 

Geniet tijdens je whirlpoolbad van je favoriete muziek. De Gira inbouwradio is een waterbestendige radio, geschikt voor iedere badkamer en verkrijgbaar in allerlei kleuren en designs.

Geniet van muziek
Whirlpool bad - Etherische badolien met lavendel badzout
Aromatherapie 

Vergroot het relaxte gevoel dat een bubbelbad je geeft en gooi wat druppeltjes etherische olie in het badwater. Op deze manier creëer je een eigen aromatherapie.

Meer spa-rituelen
Whirlpool bad - Looox Wood Shelf RAW badplank
Alles bij de hand 

Heerlijk genieten in bad met je favoriete boek, een kop thee of waarom ook niet: een glas champagne. Met een badbrug heb je alles bij de hand. 

Heerlijke sfeermakers
Whirlpool bad - Sfeerbanner-water

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief