Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
Geesa
Geesa - Geesa
Aandacht voor de kleinste details

Geesa

Bent u op zoek naar badkameraccessoires met het mooiste design en aandacht voor de kleinste details? Al sinds 1885 besteedt Geesa 100% aandacht aan het design, de functionaliteit en de productie van accessoires. Geesa heeft meerdere series uitgebracht, die zijn afgestemd op de volledige inrichting van uw badkamer. Voor iedere stijl is er een accessoires-lijn die uw badkamer bijzonder maakt.

Geesa - 1. Geesa

Geesa badkameraccessoires

Alle producten van Geesa zijn ontwikkeld met het oog op kwaliteit. De accessoires voldoen aan de eisen om een leven lang mee te gaan. De producten worden grotendeels gemaakt van messing, dat zwaar verchroomd is. Hierdoor zijn de accessoires jarenlang beschermt tegen corrosie. Door de uitstekende kwaliteit, heeft u bij Geesa altijd recht op minimaal 2 jaar garantie.

Uw badkamerspecialist Hamer Badkamers in Brummen vertelt u graag meer over Geesa.

Maak een afspraak
Geesa - 2. Geesa Nemox & Nemox Black

Geesa Nemox & Nemox Black

De Nemox serie van Geesa kenmerkt zich door het subtiele ontwerp met ronde vormen. De serie bestaat uit functionele accessoires, zoals handdoekhouders en zeepdispensers. Naast de verchroomde lijn heeft Geesa ook Nemox Black gelanceerd. Een serie met trendy matzwarte accessoires die uw badkamer een stoere look geven. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte toiletborstelhouder of een zwarte handdoekring.

Geesa - 3. Geesa AIM

Geesa AIM 

De AIM-collectie is ontwikkeld in Amersfoort aan de Eem, waar ook de naam van de collectie met een knipoog uit voortkomt. AIM staat niet alleen voor ‘doelgericht’, maar spelt omgekeerd ook ‘MIA’, oftewel ‘Made In Amersfoort’. Kenmerkend aan deze serie is het minimalistische ontwerp en de strakke geometrische vormen.

In de collectie vindt u onder meer toiletrolhouders en haken waar u stijlvol uw badjas aan ophangt.  De collectie bevat ook een wc-rolhouder met een glazen plancet. Hier kunt u uw smartphone op leggen tijdens een toiletbezoek. Het plancet is ook zonder toiletrolhouder verkrijgbaar.

Geesa Nelio

De stijlvolle Nelio-collectie voelt zich direct thuis in de moderne badkamer. Nelio betekent ‘vierkant’ in het Fins, wat u terugziet in de gehele serie. De basis van iedere accessoire is een robuust vierkant blok dat aan de muur bevestigd is. Dit blok wordt aangevuld met ronde vormen, waardoor er een spannend contrast gecreëerd wordt. Kies bijvoorbeeld voor een fles- en sponshouder, of een strak plateau voor uw handdoeken.

Geesa - 4. Geesa Nelio - Nexx
Geesa - 4. Geesa Nelio - Nexx

Geesa Nexx

Geesa Nexx; waar vierkant en rond op een prachtige wijze samenkomen. De accessoires zijn voorzien van rechthoekige blokken die gecombineerd worden met ronde buizen. Kleed uw badkamer aan met een mooie bekerhouder of een stijlvolle douchekorf om uw douchespullen ten toon te stellen. Met de accessoires van Geesa Nexx bent u verzeker van een bijzondere, minimalistische uitstraling.

Geesa Tone 

Deze serie van Geesa is in 2015 bekroond met een design award. De Tone-serie is verkrijgbaar in chroom en goud. De chromen accessoires geven de badkamer een moderne uitstraling. Kiest u voor goud, dan creëert u het klassieke hotelgevoel. De Geesa Tone accessoires zijn ontworpen met verleidelijke eenvoud en sierlijke rondingen. Door het toegankelijke design zijn deze accessoires geschikt voor iedere badkamer.

Geesa - 5. Geesa Tone

Geesa Basket

Al sinds het ontstaan van Geesa in 1885 zit de Basket-serie in de collectie. Deze serie is al jaren dé oplossing voor losse shampooflessen en andere doucheproducten. De prachtig vormgegeven baskets zijn gemakkelijk te plaatsen in uw doucheruimte of bij het bad. Kies voor een hangende dubbele korf, of een handig hoekmodel. Met de Geesa Baskets bergt u stijlvol uw bad en doucheproducten op.

Geesa - 6. Geesa Basket - Spiegelcollectie
Geesa - 6. Geesa Basket - Spiegelcollectie

Geesa spiegelcollectie

Met een spiegel uit de collectie van Geesa maakt u de badkamer helemaal compleet. De cosmetische designspiegels zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit een rond of vierkant model. De spiegels bieden veel comfort, dankzij de optie om 3 tot 5 keer te vergroten. Wilt u graag ledverlichting? Ook dat is mogelijk met een spiegel van Geesa.

GEESA IN UW BADKAMER
Geesa badkameraccessoire douchekorfje uitneembaar detail
Geesa badkameraccessoires Tone serie toilet
Geesa badkameraccessoires Bloq serie badkamer
Geesa badkameraccessoires Nemox serie toilet
Geesa - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Geesa - Reviewblok
Geesa - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties