Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close
Vitaal leven - Vitaal leven Vitaal leven - Vitaal leven
Tips voor een vitale levensstijl

Voel je vitaal in de badkamer

Vitaal leven - 1. Thuis lekker opladen

Thuis lekker opladen

Lekker douchen na een sportsessie in je stoere badkamer. Jezelf even terugtrekken om te mediteren. En jezelf verwennen met lekkere huidverzorging voor het slapen. Richt de badkamer in op je vitale levensstijl. Krijg zo een basis plek in huis waar je geïnspireerd raakt om vitaal te genieten. Van de mensen om je heen, van lekker eten en bewegen.

Relax

Om je vitaal te voelen is het de kunst om af en toe eens goed te ontspannen. Daarvoor zijn er verschillende ontspanningstechnieken. Van hatha yoga tot eenvoudige oefeningen om de spieren soepeler te maken. Kijk eens welke ontspanningsmethoden jou aanspreken en neem ze mee in je dagelijkse badkamerrituelen.

 

Vitaal leven - 2. Relax

Voeding en vitaminen

Een goede conditie en weinig stress… klinkt als een goed voornemen, toch? Maar met een paar slimme tips wel haalbaar. Eet bijvoorbeeld steeds iets gezonder met behulp van een schema. En kies eventueel voor de juiste vitaminen waar je spieren van herstellen, minder snel moe bent en weerstand opbouwt.

Vitaal leven - 3. Voeding en vitamines
Vitaal leven - 3. Voeding en vitamines

Goede start van de dag

Met goede voeding kun je jezelf oppeppen. Start met een lekker ontbijtje. Dat is onmisbaar voor een goede start van de dag. Een bakje yoghurt met vruchten, of een heerlijke smoothie. Zet een fijn muziekje op en ga vrolijk aan de gang. Het kan je de energieboost geven die je net even nodig hebt. 

Vitaal leven - Banner - Vitaliteitsmagazine

GRATIS magazine:
Baden+ Vitaal op je deurmat

Baden+ Vitaal is het magazine voor een fit en gelukkig leven. Lees alles over gezonde gewoontes, fijne beautyrituelen, yoga en mindfulness. Met de badkamer als ultieme basis om vitaal te genieten. Wij sturen het magazine gratis naar je op!

NU AANVRAGEN

 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken