Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close
Hangend toilet Hangend toilet douchewc AquaClean Sela van Geberit Hangend toilet douchewc AquaClean Sela van Geberit  

Strak en ruimtelijk

Een hangend toilet, ook wel wandcloset genoemd, is een zwevend toilet dat tegen een wand geplaatst wordt. Het hangend toilet hangt dus volledig vrij van de vloer. Het inbouwreservoir van het toilet is netjes achter de wand weggewerkt, waardoor het geheel een ruimtelijke uitstraling krijgt. Een hangend toilet is verkrijgbaar in diverse soorten, maten en designs. Bij Hamer Badkamers in Brummen helpen we je graag met de keuze voor het juiste toilet.

Advies van je specialist

Wandcloset op ideale hoogte

Hoe hoog moet een hangend toilet hangen?

Een voordeel van een hangend toilet is dat je zelf de juiste hoogte kunt bepalen. Een toilet dat te hoog hangt kan de stoelgang belemmeren. Een goede hoogte voor een hangend toilet voor iemand met een lengte van 180 cm, is 45 cm. Een hoogte van 50 cm is alleen geschikt voor langere mensen. Varieert de lengte in je gezin? Kies dan voor een goede middenweg.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De mogelijkheden van een hangend toilet

Hangend toilet voor de kleine badkamer

Een hangend toilet is vrij van de vloer geplaatst, waardoor het een zwevend effect krijgt. Dit geeft de badkamer een ruimtelijk effect en zorgt ervoor dat je de vloer onder het toilet makkelijk schoonmaakt. Doordat reservoir van een hangend toilet is ingebouwd, wordt het ruimtelijk effect versterkt. Bovendien oogt het lekker opgeruimd. De ruimte die een hangend toilet met het inbouwreservoir inneemt, is echter niet kleiner dan bij een ander toilet. Heb je beperkte ruimte in de badkamer? Dan is een verkort toilet een goede oplossing. Deze hangende toiletten zijn korter dan normaal, waardoor er meer loopruimte ontstaat. 

Je badkamerspecialist Hamer Badkamers in Brummen maakt graag een ontwerp op maat voor je toilet- of badkamerruimte.

Wandcloset verkort voor meer loopruimte

De spoelvorm van je toilet

Naast het design van het toilet en de juiste maat, kun je ook kiezen voor een vlakspoelmodel of een diepspoelmodel. De vlakspoelvariant herken je aan het opvangplateau in de toiletpot. Bij een diepspoelmodel komt je boodschap direct in het water terecht, wat vieze luchtjes voorkomt.

Wandcloset los van de grond voor schoonmaak gemak
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Het reservoir van een hangend toilet zit in de muur. Hallo ruimte!

Randloos, of niet?

In je keuze voor een hangend toilet kun je kiezen voor een toilet met of zonder spoelrand. Een randloos toilet is hygiënisch en snel te reinigen.

Lees meer
Wandcloset randloos voor extra hygiëne

Randloos, of niet?

In je keuze voor een hangend toilet kun je kiezen voor een toilet met of zonder spoelrand. Een randloos toilet is hygiënisch en snel te reinigen.

Lees meer
Wandcloset schoonmaken met sanitair gel

Toilet schoonmaken

Een hangend toilet schoonmaken is eenvoudig met juiste schoonmaakmiddelen. Gebruik Baden+ Sanitair Gel voor een schoon en fris toilet.

AAN DE SLAG
Complete badkamermeubels in stijl met de vloer en muren

XXL tegels

Kies voor grote tegels met smalle voegen voor meer schoonmaakgemak. Daarnaast lijkt de ruimte optisch groter met XXL tegels.

Bekijk de tegels
Hangend toilet - Sfeerbanner-water

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Afspraak maken