Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in Brummen

Hamer Badkamers

Hamer BV is al 30 jaar een begrip in Brummen, Zutphen, en omstreken. Mede dankzij onze ruime inspirerende tegel- en badkamershowroom. Ons team van specialisten ontvangt u met open armen. Met passie voor het vak laten wij u in onze showroom graag de talrijke mogelijkheden zien voor uw nieuwe badkamer, compleet toilet of tegelvloer.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Hamer Onze showroom

Onze showroom

Op het industrieterrein in Brummen, eenvoudig te bereiken vanuit Zutphen, Dieren en Eerbeek, treft u onze grote badkamerwinkel aan van twee verdiepingen. Bij ons kunt u terecht voor al uw sanitair, vloer- en wandtegels. Van een losse kraan tot een nieuwe inloopdouche of de renovatie van uw complete toilet of badkamer. U vindt in onze showroom, naast productopstellingen, vele complete badkamers in diverse stijlen. Van klassiek, modern tot landelijk of tijdloos. Uniek is ons aanbod in teakproducten. We hebben namelijk naast de badkamershowroom een groothandel in teak badkamerproducten en teakmeubelen. Aarzel niet. Kom eens langs en laat u verrassen!

Maak een afspraak

Ons team

Wij, Joop en Yvonne Hamer, heten u graag welkom in onze prachtige showroom. Ons bedrijf begon 30 jaar geleden als een klein tegelbedrijfje in de garage. Inmiddels is het uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf. We hebben een enorme liefde voor het vak en laten dit graag zien in onze vele verzorgde en inspirerende badkameropstellingen. We houden van ambachtelijk gemaakte producten en accessoires, zoals natuurstenen wastafels en teakhouten badkamermeubels. Samen met onze medewerkers staan we voor u klaar om u te helpen aan ideeën en goed advies. Graag gaan we met u om de tafel om de ultieme badkamer voor u samen te stellen. Door goed te luisteren naar uw wensen, maken we vervolgens een badkamerontwerp dat past bij uw wensen, smaak en budget.

Over ons - 2. Hamer Ons team
Persoonlijke aandacht is voor ons de sleutel tot een succesvol badkamerontwerp.

Wand- en vloertegels

Naast ons ruime badkamerassortiment hebben we een zeer groot gedeelte van de showroom ingericht met tegels. Zoekt u een nieuwe tegelvloer voor de woonkamer, keuken of bijkeuken dan kunt u bij ons in Brummen terecht. De keuze van de tegel is allesbepalend voor de sfeer in uw ruimte. Daarom adviseren we u graag over de vele mogelijkheden.

LEES MEER

Over ons - 4. Hamer Specialiteitenblok
Over ons - 4. Hamer Specialiteitenblok

Mozaïektegels

Wat dacht u van onze fraaie mozaïektegels? Deze geven uw badkamer gegarandeerd een bijzonder karakter. Wij zijn specialist in mozaïek- en decortegeltjes. Als producent van deze unieke tegeltjes kunnen we u de enorme variatie in kleuren en mogelijkheden laten zien. In combinatie met grotere tegels creëert u een oogstrelende, speelse badkamer. Een badkamer waar bovendien een groot vakmanschap van afstraalt.

LEES MEER

Over ons - 5. Hamer Teak & Living

Teak & Living

Onze showroom is uniek omdat we hier een groot assortiment teakhouten meubelen laten zien. Naast de showroom hebben we namelijk een groothandel in teak badkamer-producten. Onder het merk Teak & Living verkopen wij badkamermeubels en accessoires, die op het eiland Java met groot vakmanschap worden vervaardigd. Hamer heeft in de afgelopen jaren veel badkamers gerealiseerd waarin de teak badkamermeubelen zijn opgenomen. Onder meer in Zutphen, Dieren en Eerbeek. Kom eens kijken. De bijzondere uitstraling van onze teakproducten zult u zeker waarderen.

LEES MEER

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Hamer Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Hamer Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Over ons - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties