Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close
Axor My Edition
Axor My Edition - Axor My Edition Axor My Edition - Axor My Edition
Een uiting van persoonlijkheid. In perfectie.

Axor My Edition: kies jouw stijl kraan

Axor My Edition kranen van Hansgrohe zijn design kranen die je kunt personaliseren. Het zijn ware kunstwerken voor je badkamer. Personalisatie dat is waar het om draait bij de Axor My Edition kranen. Kies niet alleen je een eigen kleur en formaat, maar ook een persoonlijke afdekplaat. Personalisatie tot in perfectie. 

Axor My Edition - MyEdition kranen: voor elk wat wils

MyEdition kranen: voor elk wat wils

Deze unieke kranenserie biedt ruimte voor ieders persoonlijke invulling en eigen creativiteit. Zo heb je keuze uit maar liefst 10 hoogwaardige kleurvariaties: denk aan geborsteld zwart chroom of gepolijst goud. Maar wat echt uniek is aan deze kranen: je maakt ze zelf af met stijlvolle afwerkingsplaatjes in bijvoorbeeld glas, leer, marmer, hout of een ander opvallend materiaal.

Het ontwerp

De strak vormgegeven kraan is ontwikkeld door de Phoenix Design Studio. Het ontwerp met rechte lijnen vormt de basis voor deze kranenserie, die verder gericht is op persoonlijke invulling en eigen creativiteit. De kraan bestaat uit één geheel en is vormgegeven zonder poespas. Maar de grote plaat bovenop vormt een waar podium voor eigen creativiteit. Geef de kraan een unieke uitstraling met een opvallend reliëf of bijzondere materialen uit de natuur.

Axor My Edition - Het ontwerp
Axor My Edition - Het ontwerp

Persoonlijke perfectie

Kun je nog niet al je creativiteit kwijt in de My Edition kranen? Dan is er de Signature Service. Met deze service maak je de kraan helemáál persoonlijk: kies voor een compleet andere kleur, bepaal de lengte en hoogte van je kraan, of laat een tekst of naam in de kraan graveren. Het is zelfs mogelijk om kristallen van Swarovski aan te brengen. Je specialist Hamer Badkamers helpt je graag op weg!

AXOR MY EDITION COLLECTIE

Metselwerk My Edition blok 1
Metselwerk My Edition blok 2
Metselwerk My Edtion blok 3
Metselwerk My Edition blok 4

Energie besparende kraan

Uit onderzoek blijkt dat we de hendel van de kraan graag in het midden zetten. Zonde, want bij iedere keer dat je de kraan gebruikt slaat de cv-ketel aan om warm water bij te mengen. De Axor My Edition kranen zijn voorzien van een ‘koude start’. Hierbij stroomt er standaard koud water uit de kraan als de hendel in het midden staat. Je mengt alleen warm water bij als je de hendel naar links beweegt.

Welke hoogte wastafelkraan kies je?

Ongemerkt wordt een wastafelkraan heel veel gebruikt. Het is daarom belangrijk dat je een wastafelkraan kiest die bij jouw dagelijks gebruik past. De Axor wastafelkranen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Daarnaast kun je de kraan ook op maat laten maken.

AXOR COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken