Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
Badenplus badkamermeubel
Badenplus badkamermeubel - Badenplus badkamermeubel Badenplus badkamermeubel - Badenplus badkamermeubel
Dé eyecatcher in je badkamer

Baden+ Collectie badkamermeubel

Het badkamermeubel is vaak dé eyecatcher van de badkamer. Het bepaalt het karakter van de badkamer en creëert opbergruimte. In het assortiment van de Baden+ Collectie vind je een ruime keuze in prachtige badkamermeubels van de beste kwaliteit. Deze meubels kun je zelf samenstellen, waardoor het badkamermeubel altijd in je badkamer past.

Badenplus badkamermeubel - 1. Veelzijdige mogelijkheden met Baden+ Collectie badkamermeubels

Veelzijdige mogelijkheden met badkamermeubels uit de Baden+ Collectie

Wanneer je een nieuw badkamermeubel kiest, moet deze precies aansluiten bij je persoonlijke stijl. Daarom bestaat de Baden+ Collectie uit badkamermeubelen in diverse stijlen, maten en kleuren. De meubels hebben een gangbare breedte van 60 cm tot en met 140 cm, maar maatwerk is ook mogelijk. De kleuren waaruit je kunt kiezen zijn uniek en passen bij de trends van nu. Wat dacht je van marmerlook of een prachtige eikenkleur?

Bezoek de showroom van Hamer Badkamers in Brummen voor meer informatie.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Je badkamermeubel indelen zoals jij wilt

Bij een persoonlijk meubel past ook een persoonlijke indeling. Badkamermeubelen uit de Baden+ Collectie kun je praktisch indelen zoals jij dat wilt. Met één of twee lades, diep of ondiep en met of zonder lade-indeling. De keuze is aan jou.

Badenplus badkamermeubel - 2. Je meubel indelen zoals jij wilt
Badenplus badkamermeubel - 2. Je meubel indelen zoals jij wilt

Extra opbergruimte

Voor extra opberggemak kun je kiezen voor een hoge kolomkast of een spiegelkast. De spiegels en spiegelkasten zijn verkrijgbaar in 60 tot 140 cm breed en zijn voorzien van geïntegreerde verlichting. Wil je extra luxe? Met touchbediening, spiegelverwarming of bluetooth speakers maak je het badkamermeubel compleet.

Baden+ Collectie opbouwkom

Maak je badkamermeubel compleet met een prachtige opbouwkom uit onze Baden+ Collectie. Hiermee doorbreek je de strakke lijnen van de badkamer en creëer je een speelse sfeer. Vierkant of rond, keramiek of beton? De mogelijkheden zijn groot. Neem nou deze groene waskom. Met de ronde vorm en krachtige groene kleur past hij perfect in de badkamer van nu. 

Zwart meubel met groene waskom, groene accessoires en chromen kranen
BADEN+ COLLECTIE BADKAMERMEUBELS
Mix & Match badkamermeubel modern met opzetkom en led spiegelpaneel
Mix & Match badkamermeubel Larino wit dubbele opzetkommen breed led spiegelpaneel
Mix & Match badkamermeubel Larino hout dubbele wasbak kolomkast led spiegelpaneel
Mix & Match badkamermeubel hout modern met opzetkom rond led spiegelpaneel

Keuze uit verschillende wastafels

De wastafel is een belangrijk onderdeel voor het karakter van het badkamermeubel. In de Baden+ Collectie vind je diverse mogelijkheden in vorm, materiaal en breedte. Daarnaast kun je de wastafel ook voorzien van een mooie opbouwkom. Met ons uitgebreide assortiment stel je jouw ideale badkamermeubel samen!

Maatwerk framework

Droom je ook van een industriële look in de badkamer? Met een stalen framework creëer je een robuuste sfeer. In de Baden+ Collectie vind je frameworks die geheel op maat gemaakt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een stoer wandsysteem. Dat geeft de badkamer een krachtige uitstraling en je accessoires berg je hier stijlvol in op.

BADEN+ COLLECTIE
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief