Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close
Badenplus Collectie radiator
Badenplus Collectie radiator - Badenplus Collectie radiator Badenplus Collectie radiator - Badenplus Collectie radiator
De perfecte combinatie van warmte en design

Baden+ Collectie radiator

Zoek je de ideale radiator voor jouw badkamer? Neem een kijkje bij de Baden+ Collectie radiatoren. We hebben radiators die elektrisch verwarmd worden en we hebben radiators die gevoed worden door de cv-ketel. Ieder exemplaar, van strak design tot tijdloos klassiek, is van topkwaliteit. Stijlvolle handdoekrekken en elektrische klokthermostaten in trendy kleuren maken het assortiment compleet.

Rechthoekige witte radiator met chromen handdoekbeugel

Designradiator met gladde voorkant

De Baden+ Collectie radiatoren bieden meer mogelijkheden om de badkamer naar jouw wensen te bieden. Wat dacht je van een designradiator met een volledig vlakke voorkant? Deze variant heeft geen buizen, waardoor het een rustig en modern element in je badkamer is. De voorplaat van deze radiator wordt snel en volledig verwarmd, waardoor je onmiddellijk geniet van een warme badkamer. Ook een handdoek ophangen is mogelijk. Er wordt dan een mooie rvs handdoekbeugel op de radiator geplaatst.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Hamer Badkamers in Brummen voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Functionele radiator

Wil je een badkamer radiator waarover je meerdere handdoeken kunt leggen? De Baden+ Collectie biedt radiatoren met buizen in allerlei vormen, bijvoorbeeld strak design of tijdloos klassiek. Ook heb je de keuze tussen een elektrische radiator of een radiator die door de cv-ketel gevoed wordt. Zo heb je altijd een warme handdoek als je de douche uitstapt.

Grote badkamer met zandkleurige muur en zwarte, rechthoekige designradiator die ook als handdoekrek fungeert
Badenplus Collectie radiator - 2. Functionele radiator

Verschillende formaten

De radiatoren uit het huismerkassortiment hebben diverse vormen buizen. Kies je voor vierkante, ronde of ovale tussenliggende buizen? De radiatoren zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Van 120 cm tot 185 cm hoog. Alle radiatoren uit de collectie zijn voorzien van een speciale coating, waardoor ze bestand zijn tegen de vochtige badruimte.

BADEN+ COLLECTIE RADIATOREN

Baden+ Collectie design radiator Stretta zwart met handdoekhouder
Baden+ Collectie radiator Calda zwart detail
Baden+ Collectie radiator Robina wit detail
Elektrische klokthermostaat

Stijlvolle designradiator

De radiator is tegenwoordig meer dan een verwarmingselement in je badkamer. Met een trendy designradiator maak je de badkamer meer naar jouw smaak. In de Baden+ Collectie kun je kiezen voor tijdloos wit of een trendy zwarte radiator.

Vloerverwarming voor extra comfort

Ook voor warme voeten in de badkamer ben je bij de Baden+ Collectie aan het goede adres. De vloer kan via uw cv-ketel of elektrisch verwarmd worden. Met elektrisch verwarmen kun je instellen op welke tijden en dagen je warmte wilt, waarbij ook de temperatuur nauwkeurig geregeld kan worden.

BADEN+ COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken