Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close
Duravit badkamermeubelen
Duravit badkamermeubelen - Duravit badkamermeubelen Duravit badkamermeubelen - Duravit badkamermeubelen
Een stijlvol badkamermeubel in je badkamer

Duravit badkamermeubelen

Duravit is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van stijlvolle badkamermeubels van de hoogste kwaliteit. De meubels worden gemaakt van duurzaam materiaal, zodat deze lang mooi blijven in de vochtige badkamer. Alle producten worden met zorg ontwikkeld en met de hand afgewerkt. Ook worden er bijzondere technieken toegepast, zoals je alleen bij Duravit vindt. Bekende meubelseries van Duravit zijn onder andere Vitrium, Zencha, Luv, Happy D.2 Plus, Starck en Vero Air.

Duravit badkamermeubelen - Uitgelicht: Duravit Vitrium

Uitgelicht: Duravit Vitrium by Christian Werner

Een badkamer die je liever niet wilt delen, dat is precies waar de Vitrium-collectie van Christian Werner voor staat. Deze serie biedt een gevoel van geborgenheid, zelfs in de meest compacte badkamers. Aansprekende materialen zijn in boeiende vormen gegoten, wat resulteert in een natuurlijke ambiance. De tijdloze aard van de collectie onderstreept dat Vitrium is ontworpen om de zintuigen te prikkelen. Deze serie transformeert je badkamer in een oase van warmte en gezelligheid. Jouw nieuwe favoriete toevluchtsoord is geboren.

Duravit Happy D.2 Plus by Sieger Design

Deze complete serie badkamermeubels kenmerkt zich door afgeronde contouren, greeploze fronten en dun plaatmateriaal. De C-bonded techniek zorgt ervoor dat de keramieken wastafel een eenheid vormt met het badmeubel. De wastafel is zo perfect verzonken in het meubel, waardoor je de aansluitingen niet ziet. De afgeronde buitenkant van de complete onderbouw krijgt zo eenzelfde kleur met een strakke look.

Duravit badkamermeubelen - Happy D2+ & Brioso
Duravit badkamermeubelen - Happy D2+ & Brioso

Brioso by Christian Werner

De exacte, genuanceerde lijnen en de ergonomisch vormgegeven greep zijn de karakteristieke kenmerken van de Brioso badkamermeubels. De ingetogen serie past in elke moderne badkamer. Het Design van Brioso is veelzijdig en kan met maar liefst vijf keramiekseries gecombineerd worden. En met ruime onderkasten en een onderkast is er aan opbergmogelijkheden ook geen gebrek. Ontdek de veelzijdigheid van Brioso.

Duravit badkamerserie Luv

De Luv badkamerserie is ontworpen door designer Cecilie Manz. De serie valt op door haar pure lijnen en vloeiende elegantie. Het design heeft een Scandinavische look door de heldere, zachte vormen en symmetrie. De succesvolle serie bestaat uit diverse opzetwastafels, fonteinen en spiegels. En meubels in verschillende afmetingen en kleuren. Je hebt voor het meubel de keuze uit diverse subtiele zijdemat tinten die goed te combineren zijn met andere elementen in de badkamer. Denk aan de kleuren amandel, taupe, steengrijs, Nordic wit en lichtblauw en nachtblauw.  

Duravit badkamermeubelen - Duravit badkamerserie Luv

DURAVIT BADKAMERMEUBELS

Duravit Happy D2 Plus c-bonded
Duravit badkamermeubel XViu
Duravit Luv wastafelmeubel badkamer
Duravit badkamermeubel I Cube wastafelmeubel dubbele opzetkommen bovenaanzicht met spiegelpaneel

Duravit Darling New badmeubel

Het badkamermeubel en de wastafel uit de Darling New serie van Duravit kenmerken zich door de typische verfijnde randen en cirkelvorm. Een wastafel met een handige diepte en aflegruimte. Het meubel is exact op de millimeter verwerkt en begint precies daar waar het keramiek eindigt. Maak kennis met het fraaie badkamermeubel Darling New C-Bonded.

Badkamermeubelen van Duravit

Badkamermeubelen van Duravit zijn met aandacht voor kwaliteit én voor design ontworpen. Hiervoor zoekt het merk de samenwerking op met gerenommeerde designers. Met deze ontwerpers onderzoekt Duravit nieuwe manieren om een meubel samen te stellen. Innovatieve, oogstrelende meubels voor de badkamer zijn het resultaat. Wie kiest voor meubels van Duravit, haalt dan ook niet alleen kwaliteit in huis, maar ook echt een pronkstuk.

DURAVIT COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken