Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close
Geesa Frame multifunctioneel accessoire in wit-chroom Geesa Frame multifunctioneel accessoire in wit-chroom
Diverse functies in één accessoire 

Geesa Frame

Liefhebbers van slim design opgelet. Geesa Frame combineert verschillende functies in één elegante accessoire. Van een 3-in-1 zeepdispenser tot een douchemand met telefoonhouder. Niet voor niets is deze collectie al diverse keren bekroond met een IF Design Award.

Geesa Frame: diverse functies in één

Geesa Frame biedt multifunctionele opbergoplossingen voor je badkamer. Daarmee speelt de collectie in op frustraties in de badkamer en toiletruimte. Neem jij bijvoorbeeld altijd je telefoon mee naar het toilet, maar heb je geen veilige plek om deze neer te leggen? Met de multifunctionele toiletrolhouder plaats je de telefoon gewoon op het plankje. Ook diverse handdoekhouders, toiletrolhouders, douchemanden en plankjes zijn onderdeel van de collectie. Zo kun je de hele badkamer voorzien van stijlvolle accessoires.

Geesa Frame multifunctionele zeepdispenser met handdoekhaakje en planchet
Geesa Frame multifunctioneel handdoekrek met ligbad

Geesa Frame kleurvarianten

De Geesa Frame producten zijn verkrijgbaar in drie kleurvarianten: Full Black, Chrome Black en Chrome White. De Full Black producten zijn voorzien van een messing frame met een matzwarte poedercoating. Heb je veel chromen elementen in je badkamer? Dan staan de Chrome Black of Chrome White producten daar prachtig bij. Deze combineren een chromen frame met wit of zwart kunststof, wat de accessoires een moderne twist geeft.

Geesa Frame planchets

De Geesa Frame planchets 'Multibasket' is dé oplossing voor losse shampooflessen en andere doucheproducten. De prachtig vormgegeven baskets zijn gemakkelijk te plaatsen in je doucheruimte of bij het bad. Deze planchets zijn verkrijgbaar in de trendy kleuren zwart en wit.

Geesa Frame - Geesa Frame planchets & Geesa Frame doucherek
Geesa Frame hangend doucherek in wit en zwart

Geesa Frame doucherek

Geesa Frame heeft nog een handige oplossing voor je doucheruimte: een hangend doucherek. Dit flexibele rek hang je gemakkelijk aan je glazen douchewand, zonder installatie of boren. De twee riante opbergmanden kun je verstellen, waardoor er ook plek is voor je hoge flacons. Zelfs aan je spons en wisser is gedacht. Die hang je gewoon op aan de haakjes aan de onderzijde. Verkrijgbaar in Chrome Black, Chrome White en Full Black.

GEESA COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken