Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close
Geesa Shift - Geesa Shift Geesa Shift - Geesa Shift
Ontwikkeld met topdesigners

Geesa Shift

Samen met ontwerpbureau VanBerlo creëerde Geesa de Shift collectie. De stijlvolle badkamer accessoires gaan met het iconische design met alle trends mee. De diversiteit in kleuren, afwerkingen en unieke texturen bieden een breed scala aan opties. Dit maakt de serie geschikt om in iedere badkamerstijl stijlvolle keuzes te maken. Met aandacht voor detail en verfijning.

Stijlvol ophangen

De haak is het iconische middelpunt van de Shift serie. De fraai ogende monovorm heeft een voorzijde die 20 graden omhooggeschoven is. Hierdoor ontstaat een stijlvolle handdoekhaak ontstaat. Met een handdoekring biedt de Shift een tweede keuze voor ophangen. De elegante afwerking met rondingen maakt van een ogenschijnlijk kleine handeling als een handdoek pakken of ophangen een prettige ervaring.

Geesa Shift - Opbergen in stijl & Veelzijdige accessoires
Geesa Shift - Opbergen in stijl & Veelzijdige accessoires

Veelzijdigheid in houders en grepen

Deze herkenbare Shift vorm is doorgevoerd in de rest van de collectie. De rondingen ogen fraai en voelen prettig aan. Dit maakt de Shift geschikt als planchet en houder, maar ook als badgreep en douchedeurknop. Ook voor het toiletgebruik biedt de Geesa Shift stijlvolle accessoires, zoals een in set verkrijgbare toiletrolhouder, toiletborstel en toiletborstelhouder.

Stoere en luxe kleuren

De Geesa Shift toont ook veelzijdigheid in finishes. Het palet aan stijlvolle kleuren varieert in stijl en uitbundigheid. Voor een bescheiden, stoer accent zijn geborsteld metaal zwart en matzwart goede opties. Geborsteld rvs of chroom bieden een traditionele, maar pure uitstraling. Houd je van extravagant? Dan is geborsteld goud jouw keuze.

Creëer eenheid in de badkamer met Shift accessoires in dezelfde kleur. 

Geesa Shift - Kleurvarianten & Patronen
Geesa Shift - Kleurvarianten & Patronen

Textuur met unieke patronen

Om het stijlplatform van de Shift serie nog meer kracht bij te zetten biedt Geesa patroonopties voor de handdoekhaak en toiletrolhouder. De opties in textuur variëren van traditioneel tot futuristisch en kunnen grafisch of zelfs als 3D-patroon worden aangebracht. Door de textuur vallen de badkamer accessoires meer op, waardoor er meer genoten kan worden van het iconische design.

De 3D-patronen op de Geesa Shift accessoires vormen een prachtig statement in de badkamer en nodigen uit om aangeraakt te worden.

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Duurzame collectie voor langdurig gebruik

De Shift collectie is ontworpen voor dagelijks intensief gebruik. Geesa gebruikt hoogwaardige grondstoffen, van bevestigingsmateriaal tot en met de badkamer accessoires zelf. Met deze vertrouwde constructie, die ook zeer stevig oogt, biedt Geesa 15 jaar garantie op haar Shift collectie. Dit maakt de stijlvolle Shift, samen met het tijdloze design, een duurzame keuze en uitermate geschikt voor langdurig gebruik.

Geesa Shift - Langdurig gebruik

GEESA COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken