Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close
Hotbath Buddy
Hotbath Buddy - Hotbath Buddy Hotbath Buddy - Hotbath Buddy
Prachtig in de moderne badkamer

Hotbath Buddy

Ben je op zoek naar een kraan voor de moderne badkamer? De Hotbath Buddy past met zijn moderne, slanke rondingen perfect in de badkamer van nu. Je brengt je hele badkamer gemakkelijk in balans, omdat de kranenserie zeer uitgebreid is. Ontdek de mogelijkheden van de Hotbath Buddy.

Hotbath Buddy - 1. Hotbath Robuuste kranen van Hotbath Buddy

Robuuste kranen van Hotbath Buddy

De serie bevat diverse robuuste kranen voor je wastafel, douche, fontein én bad. Denk aan een prachtige mengkraan voor de wastafel of een thermostatische badkraan met een waterval uitloop. Ook op het gebied van vorm heb je veel keuze. Wat dacht je van een kraan met een rechte uitloop, voor een authentiek karakter? De kranen zijn elegant en kun je prachtig op elkaar afstemmen.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Hamer Badkamers in Brummen voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Kies een Buddy kraan die bij je past

Dankzij het uitgebreide assortiment heb je een ruime keuze aan kranen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit het aantal kraangaten en inbouw of opbouw. Zo kies je een Hotbath Buddy kraan die bij je smaak en badkamer past.

Hotbath Buddy - 2. Hotbath kies een Buddy kraan die bij u past
Hotbath Buddy - 2. Hotbath kies een Buddy kraan die bij u past

De complete Hotbath Buddy serie is verkrijgbaar in twee afwerkingen: chroom en geborsteld nikkel. De klassieke chroom kraan is zeer elegant en de geborstelde nikkel kraan heeft een robuust karakter. Kies een afwerking die past bij de stijl van jouw badkamer.

MOGELIJKHEDEN HOTBATH BUDDY

Hotbath Buddy inbouw wastafelkraan
Hotbath Buddy opbouw wastafelkraan
Hotbath Buddy inbouw badkraan
Hotbath Buddy vrijstaande hoge wastafelkraan

Thermostaatkraan of mengkraan?

De Hotbath Buddy serie heeft zowel mengkranen als thermostaatkranen. Bij een mengkraan bedien je de temperatuur door afzonderlijk te kiezen voor koud of warm water. Met een thermostaatkraan mengt het water automatisch, naar een door je ingestelde temperatuur. Dankzij het Flower Power Systeem zijn de mengkranen extra waterbesparend.

Lage of hoge kraan?

De Hotbath Buddy kranen zijn er in diverse maten. Lage kranen zijn praktisch voor bijvoorbeeld de fontein, omdat je daar enkel je handen wast. Wilt je jouw haren wassen of een emmer vullen bij je wastafel? Dan is een kraan met een hoge uitloop een goede keus.

HOTBATH COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken