Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close
HSK Dobla: ligbad en douche in één
HSK Dobla: ligbad en douche in één - HSK Dobla: ligbad en douche in één HSK Dobla: ligbad en douche in één - HSK Dobla: ligbad en douche in één
Praktische oplossing

HSK Dobla: ligbad en douche in één

Een kleine badkamer kan met een HSK Dobla douchebad net zo compleet zijn als de ruime badkamer. Met het Dobla douchebad of instapbad geniet je van de luxe van een ligbad en het comfort van een douche. Het HSK Dobla douchebad is daarom zeer geschikt voor de kleine badkamer, maar ook voor de comfortbadkamer waar veiligheid het uitgangspunt is.

HSK Dobla: ligbad en douche in één - 1. HSK veilig baden én douchen

Veilig baden én douchen

Het Dobla douchebad beschikt over een lage instap, waardoor je niet over een hoge badrand hoeft te stappen. Het douchebad is dus extra veilig en comfortabel! De douchekuipdeur sluit je eenvoudig door het deurtje in de houder met magneetsluiting te plaatsen. Vervolgens kun je het water onbezorgd laten stromen. Het afvoerputje is direct achter het deurtje geplaatst, maar zorgt niet voor obstakels omdat het geïntegreerd is in de badkuip.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Hamer Badkamers in Brummen voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badwand in diverse uitvoeringenen

Wanneer je ontspannen in je Dobla bad wilt liggen, kan de glazen badwand het ruimtelijke gevoel wegnemen. De badwanden van HSK zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals een draaideur, een schuifdeur of een vouwdeur. Als je de glazen douchewand wegschuift, geniet je van extra bewegingsvrijheid. 

HSK Dobla: ligbad en douche in één - 2. HSK Badwand in diverse uitvoeringen
Douchebad met schuifbare douchewand van glas

HSK biedt een ruime keuze aan badwanden, zodat er altijd een badwand is die voldoet aan je wensen. Met dit uitgebreide assortiment is er altijd een wand die past bij de stijl van je badkamer. Naast de keuze voor een badwand heb je een uitgebreide keuze aan allerlei soorten profielen.

Baden en douchen in één

HSK Dobla douchebad - douche
HSK Dobla douchebad - douchekuipdeur
HSK Dobla douchebad - ligbad
HSK Dobla douchebad - houtlook

HSK Dobla combineren met RenoDeco

Laat je een Dobla douchebad installeren in je badkamer en wil je de badkamer direct een upgrade geven? Het Dobla douchebad is perfect te combineren met HSK RenoDeco. Met dit bekroonde concept van HSK worden er aluminium panelen over je bestaande tegels geplaatst.

Douchegarnituur kiezen

Ga je een douchebad kopen? Dan is het van belang dat je een bijpassend douchesysteem aanschaft. Baden+ heeft verschillende douchesystemen in haar assortiment. Kom langs bij Hamer Badkamers in Brummen. Wij laten je graag verschillende designs en mogelijkheden zien.

HSK COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken