Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close
Ideal Standard
Ideal Standard - Ideal Standard Ideal Standard - Ideal Standard
Totaaloplossingen voor je badkamer

Ideal Standard

Maak van je badkamer een echte leefruimte met Ideal Standard. Vakmanschap en de beste materialen vormen al meer dan 100 jaar een sterk team bij Ideal Standard. En dat maakt het een assortiment van topkwaliteit! Hamer Badkamers in Brummen vertelt je graag meer over de verschillende collecties van Ideal Standard waarin design en functie altijd hand in hand gaan.

BEKIJK DE COLLECTIE

Ideal Standard - Complete badkamer met Ideal Standard

Complete badkamer met Ideal Standard

Bij het inrichten van de complete badkamer kiest men vaak voor producten die qua design overeenkomen. Ideal Standard heeft meerdere complete collecties in haar assortiment. Kies je voor een van deze uitgebreide series? Dan heb je alles in huis om de badkamer geheel in één stijl in te richten. Dat schept rust, eenheid en balans.

Jouw badkamerspecialist Hamer Badkamers in Brummen vertelt je graag meer over Ideal Standard.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Slimme oplossingen

De designers van Ideal Standard volgen designtrends en technologische innovaties op de voet. Alle producten blinken daarom niet alleen uit in design, ze zijn ook uitgerust met de nieuwste snufjes.

Zo kun je met Idealblue comfortabel én milieuvriendelijk douchen en zorgen technologieën als Easyfix en Topfix ervoor dat lekkende kranen en hardnekkige kalkaanslag verleden tijd zijn. Of neem de Alu+ serie. Deze is 100% chroom-, lood- en nikkelvrij en gemaakt van minstens 84% hoogwaardig, gerecycled aluminium.

Ideal Standard - Slimme oplossingen

Het mooiste design

Ideal Standard staat bekend om haar innovatieve en esthetisch verantwoorde badkamerontwerpen. Eén van de meest opvallende creaties is de "Joy" collectie. Deze lijn, ontworpen met een scherp oog voor detail en elegantie, biedt een perfect samenspel van vorm en functie. 
 
En wat dacht je van deze roze waskom uit de Ipalyss-collectie? Deze collectie wastafels en fonteinen is bijzonder door het ultradunne keramiek en de tien trendy kleuren, waarin de collectie verkrijgbaar is. Een lust voor het oog!

Ideal Standard - Het mooiste design | Badkamer toekomstproof maken
Ideal Standard - Het mooiste design | Badkamer toekomstproof maken

Badkamer toekomstproof maken

Het toekomstproof maken van je badkamer met Ideal Standard betekent kiezen voor innovatie, duurzaamheid en tijdloze ontwerpen. Ideal Standard biedt een breed scala aan producten die ontworpen zijn met het oog op langdurig gebruik en milieuvriendelijkheid. Het gebruik van geavanceerde technologieën, zoals waterbesparende kranen en duurzame materialen, garandeert dat je badkamer niet alleen voldoet aan de huidige eisen, maar ook klaar is voor de toekomst.

Sfeerimpressie Ideal Standard

Alu+ Ideal Standard Alu+ collectie
Joy Ideal Standard Joy collectie
Ipalyss Ideal Standard Ipalyss
Tipo-Z Ideal Standard Tipo-Z

Ideal Standard collectie

Ideal Standard - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Brummen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken