Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close
Ink stalen frames
Ink stalen frames - Ink stalen frames Ink stalen frames - Ink stalen frames
Sterk staaltje design

Ink stalen frames 

Staal in huis is vernieuwend, maar tegelijk ook niet meer weg te denken uit een modern interieur. Ook in de badkamer geeft een stalen touch gelijk een stoer effect. Ink heeft verschillende meubels die prachtig gecombineerd zijn met stalen profielen en frames. Nederlands design op zijn mooist! 

Ink stalen frames - Stalen badkamermeubels

Badkamermeubel met stalen frame

Een badkamermeubel met stalen frame staat prachtig in zowel een modern als klassiek interieur. De zwarte profielen en strakke hoeken van zo'n frame passen perfect bij een Ink meubel. Bijvoorbeeld dit houten meubel met zwarte opbouwkom en zwarte kraan. Bij Ink zijn er veel stalen mogelijkheden. Hamer Badkamers geeft je graag persoonlijk advies.

Ferro frame

De wastafels van Ink kun je uitbreiden met een Ferro frame. Een zwart stalen accessoire, dat je badkamermeubel gelijk bijzonder maakt. Ferro is het Latijnse woord voor ijzer en dat zie je terug in het industriële frame. Hij is gemaakt van zwart gepoedercoat staal en is 45 cm diep. Mooi voor onder een strakke wastafel of met een extra lade eronder. Laat je creativiteit de vrije loop en combineer het frame naar wens.  

Ink stalen frames - Ferro frame en planchet frame
Ink stalen frames - Ferro frame en planchet frame

Planchet frame

­De planchet frame is een echte toevoeging voor je badkamer. Hang dit frame aan de muur en etaleer jouw badkamerproducten op de bodemplaat. Het frame is beschikbaar in vier breedtematen van 48 cm tot 120 cm. In de ronde spiegel van 32 cm kun je gemakkelijk je haar goed doen of je make-up bijwerken. Extra handig: de spiegel kun je naar wens verplaatsen!

Ink stalen frames - Ufo

Ufo: extravagant en elegant 

De Ufo wastafel is buitenaards mooi. Een slanke wastafel met een unieke dieptemaat van 48 cm. Voor een hypermoderne badkamer kun je de wastafel combineren met een transparant stalen frame. Ink Ufo is een brede collectie met meerdere modellen. De specialisten van Hamer Badkamers laten je graag de mogelijkheden zien.

Ink stalen frames 

Ink - Urban 100 - enkele lade mat zwart
Ink - Fontein Versus mat wit - frame mat zwart
Ink - Topdeck 45 unlimited - ferro met inlegplaat 140 cm
Ink - UFO 80 cm frame mat zwart - spiegel staal

Fontein met stalen frame

Ook in de toiletruimte kun je de stalen trend toepassen. Een Ink fontein is verkrijgbaar met een matzwart frame. Zeker in combinatie met een zwarte kraan en zwarte plug past de fontein in de toiletruimte van nu. Het stalen frame is daarnaast ideaal voor het ophangen van je gastendoekje. Zo krijgt zelfs het kleinste kamertje in huis een verfijnde look. 

Staal in de badkamer combineren

Staal past perfect in een industriële of moderne badkamer. Je kunt de stalen meubels en accessoires van Ink perfect combineren met andere stoere elementen. Wat dacht je van zwarte kranen boven de wastafel? De vloer en wand kun je voorzien van krachtige betonlooktegels en een stalen douchewand maakt het perfecte plaatje compleet.

Ink collectie 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken