Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close
Keuco Plan Care
Keuco Plan Care - Keuco Plan Care Keuco Plan Care - Keuco Plan Care
Praktisch, comfortabel met uitstekende kwaliteit

Keuco Plan Care

Keuco Plan Care is een omvangrijke collectie badkameraccessoires en producten die de badkamer veiliger en comfortabeler maken. Ergonomisch en zeer elegant vormgegeven. Naarmate we ouder worden, gaat comfort en veiligheid in de badkamer meespelen. Misschien ben je bang dat je uitglijdt of wil je jezelf onder de douche kunnen vasthouden. Keuco heeft met Plan Care ondermeer prachtige douchezittingen, badgrepen en douchestangen met een greep om extra ondersteuning te geven.

Keuco Plan Care - CB-keuco-plan-care-veiligheid

Keuco Plan Care voor veiligheid en comfort

De ergonomische Plan Care badkamerproducten van Keuco zorgen voor comfort en veiligheid in de badkamer. Met bijvoorbeeld Keuco’s opklapbare wc-steun met wc-rolhouder sta je makkelijker op en heb je de wc-rol altijd binnen handbereik. Met een kantelspiegel kun je jezelf zittend scheren of opmaken. En met de Plan Care toiletborstel met een extra lange steel is schoonmaken ook nét wat makkelijker.

Keuco klapzitting van Plan Care

De Plan Care klapzitting van Keuco zorgt met de zachte zitting voor ultiem douchecomfort. Na een lange dag werken, is zittend douchen heerlijk ontspannend en bovenal veilig. Door zijn stijlvolle ontwerp en zijn hoogwaardige materialen valt deze zitting direct op. Door het sterk en doordachte ophangsysteem kan het een hoge belastbaarheid van 150 kg aan. De klapzitting is verkrijgbaar in de kleuren zwartgrijs, lichtgrijs of wit. Voor extra comfort kun je de zitting bovendien combineren met een rugleuning.

Vraag je badkamerspecialist van Hamer Badkamers om advies om samen een veilige en comfortabele badkamer te ontwerpen met de Keuco Plan Care producten.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Keuco Plan Care - CB-keuco-plancare-douchezitje

MEER KEUCO PLAN CARE

Keuco Plan Care klapzitting douche - wit en chroom
Keuco Plan Care klapzitting douche - zwart en chroom
Keuco Plan Care klapzitting douche - zwart
Keuco Plan Care klapzitting douche - wit

KEUCO COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken