Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
Magica
Magica - Magica Magica - Magica
Tijdloze tegels van internationale allure

Magica

Magica tegels zijn stijlvol en tijdloos. Voor het prachtige assortiment aan badkamertegels kijken de mensen van Magica voortdurend naar de internationale tegeltrends. Die trends vertalen zij naar eigentijdse producten die perfect passen in de Nederlandse badkamers. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat je tegels ook mooi blijven. Wij vertellen je graag meer over dit mooie merk dat bij Hamer Badkamers verkrijgbaar is.

Magica - 1. Badkamertegels met natuurlijke uitstraling

Badkamertegels met natuurlijke uitstraling

In het assortiment van Magica vind je vooral tegels met natuurlijke prints, zoals houtlook, marmerlook, steen of terrazzo. Magica heeft diverse series vloer- en wandtegels, in vierkant of rechthoekig formaat, maar kent ook mozaïeken, strooktegels en andere formaten om je badkamer een unieke twist te geven.

Je badkamerspecialist Hamer Badkamers in Brummen vertelt je graag meer over Magica.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Tegels met een tijdloos design

Magica heeft een uitgebreid assortiment van prints, kleuren en formaten. Zo is er voor iedere moderne badkamer een perfecte tegel. Combineer bijvoorbeeld een houten badkamermeubel met een houtlook tegelvloer voor een Scandinavische uitstraling. Of maak er een robuust geheel van met een stenen tegelvloer.

Magica - 2. Tegels met een tijdloos design

Stijlvol in eenvoud

Magica bewijst dat rustig niet saai hoeft te zijn. Iedere tegel heeft zijn eigen tekening. Geen één tegel is hetzelfde. De stijlvolle prints, in combinatie met de rustige tinten, geven een natuurlijke uitstraling aan je badkamer. Zo creëer je een tijdloze oase van rust.

Ben je op zoek naar elegante badkamertegels van hoge kwaliteit? Kijk dan eens naar onderstaande Magica-tegelseries. Welke tegel je ook kiest, Magica maakt iedere moderne badkamer compleet.

Magica - 3. Stijlvol in eenvoud
Magica - 3. Stijlvol in eenvoud

Industry - minimalistische cementtegels

De Industry-serie past met zijn minimalistische neutrale uitstraling perfect in iedere ruimte. De Industry-tegels zijn verkrijgbaar in een matte of glanzende variant. In vier verschillende cementkleuren: van heel licht Platina grijs tot donkerder IJzer-kleur grijs. Daarnaast kun je kiezen uit diverse formaten. Van strakke vierkante XXL-tegels van 90 x 90 cm, tot speelse mozaïektegels van 10 x 10 cm. Ook diverse rechthoekige tegels behoren tot de mogelijkheden. 

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Hamer Badkamers in Brummen voor meer informatie en laat je inspireren.

Lecesse: kalkstenen tegels

Lecesse is een prachtige kalkstenen tegelserie en komt zowel in een klassieke als moderne badkamer perfect tot zijn recht. Lecesse is verkrijgbaar in een matte of lichtglanzende uitvoering en in vier verschillende tinten. Ook met het formaat van Lecesse kun je alle kanten op: van kleine zeshoekige tegels of strooktegels in visgraat-patroon tot XXL-tegels van maar liefst 90 x 90 cm. Zo creëer je met Lecesse altijd een eigen badkamer-look.

Magica - 4. Lecesse
Magica - 4. Lecesse

Pietra tegels

De Pietra-tegelserie bestaat uit drie prints met een zachte natuurstenen look. Variërend van Limestone - een licht gemêleerde tegel - tot Travertino - een geaderde klassieke steen. Deze prints zijn er in vier tinten met warme en koude tonen. Met een combinatie van grote en wat kleinere Pietra-tegels voor de vloer en wanden creëer je een prachtige natuurlijke uitstraling in jouw badkamer.

Verschillende stijlen met Magica
Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

Tegelstrends van dit moment

Tegels vormen een belangrijk onderdeel van je badkamer. Misschien wel hét onderdeel dat de sfeer bepaalt. Magica kent verschillende trendy tegels. Om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden, vertellen we je graag meer over de tegeltrends van dit moment. Lees onze blog over tegeltrends of bezoek onze showroom om de trendy Magica-tegels live te bewonderen.

Magica-tegels in een kleine badkamer

Met tegels creëer je sfeer en ruimtelijkheid. In een kleine badkamer is het daarom extra belangrijk om een goede keuze in tegels te maken. Het verfijnde merk Magica is erg geschikt voor kleine badkamers. Lees hoe je slim tegels voor een kleine badkamer kiest, of krijg persoonlijk advies van onze badkamerspecialist.

Magica - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.
 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief