Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
Teak & Living - Teak & Living Teak & Living - Teak & Living
Hamer Badkamers

Teak & Living

Wij van Hamer badkamers in Brummen hebben een grote voorliefde voor teak en natuurstenen badkamerproducten. Daarom hebben we naast onze badkamershowroom onze groothandel in teak en natuurstenen badkamermeubelen: Teak and Living. Kom kijken! In onze showroom laten we je graag zien hoe met een combinatie van teakhout en natuursteen prachtige badkamers tot stand komen.

Teak & Living - 1. Hamer Teak badkamermeubels en accessoires

Teak badkamermeubels en accessoires

Het gebruik van pure, natuurlijke materialen in de badkamer is tegenwoordig heel trendy. Het geeft een warme, stoere uitstraling. We zien bijvoorbeeld steeds vaker betonciré op de wand. Voor de vloer worden steeds vaker tegels met een houtlook gekozen. Combineer je dit met een badkamermeubel of accessoires van teak? Dan krijg je een unieke badkamer met een hele aangename, rustieke uitstraling. Bezoek onze showroom en ontdek ons grote assortiment teakhout en natuurstenen producten. Of kijk voor meer informatie op www.teakandliving.nl

Teak badkamermeubelen voor iedereen

Op het eiland Java hebben we ons eigen ontwerpbureau en productiehuis voor unieke teak badkamermeubelen. Onze ontwerpers combineren de teak badkamermeubelen met keramische of natuurstenen wastafels. We volgen hierbij de hedendaagse trends op de voet zodat ons assortiment goed aansluit op de Nederlandse markt. Zo bieden we voor elke smaak, van klassiek tot modern, allerlei prachtige teak en natuurstenen badkamermeubelen van hoge kwaliteit.

Teak & Living - 2. Hamer Teak badkamermeubelen voor iedereen
Teak & Living - 3. Hamer Unieke teak badkamermeubelen

Unieke teak badkamermeubelen

Onze badkamermeubelen van Java tonen vakmanschap en kwaliteit. Het hout wordt vakkundig gedroogd en beter bestand gemaakt tegen de vochtige omstandigheden in de badkamer. De ambachtelijke verwerking geeft elk meubel en accessoire een unieke uitstraling. Geen enkel product is gelijk. Dat geeft een charme die door velen gewaardeerd wordt. Maar ook de combinatie van teakhout met natuurstenen wastafelbladen en waskommen spreekt velen aan. Wastafelbladen en waskommen leveren we in de kleuren black of white. Het natuursteen is ‘gezoet’ afgewerkt. Dit geeft het materiaal een mooie zijdeglans, voelt glad aan en is makkelijk schoon te houden.

Nieuwe complete badkamer of toilet?  

Ben je op zoek naar een nieuwe complete badkamer of toilet?  We begeleiden je graag persoonlijk van ontwerp tot installatie. Ook kunnen we je uitgebreid advies geven over teakhouten en natuurstenen badkamermeubelen. En dat begint bij het eerste kopje koffie dat voor je klaar staat! Wij zijn erg blij dat we al diverse badkamers in Dieren, Zutphen en Eerbeek hebben mogen inrichten met teak meubelen. Ook de vakspecialist kan deze producten bij onze groothandel inkopen. Aarzel niet en kom kijken in onze sfeervolle showroom in Brummen, vlakbij Zutphen.

Teak & Living - 4. Hamer nieuwe complete badkamer of toilet?
Teak & Living - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Brummen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Hamer Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Hamer Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief