Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
Tegels - Tegels
Hamer Badkamers

Wand- en vloertegels

Wij van Hamer BV in Brummen hebben een groot assortiment wand- en vloertegels. Van unieke mozaïektegels tot XL-tegels. Voor uw badkamer, maar ook voor uw woonvloeren. Met zoveel keus is het soms lastig kiezen. We nemen dan ook alle tijd om u persoonlijk advies te geven. Zo vindt u de juiste tegels die uw badkamer sfeer geven.

Tegels - 1. Hamer BV, ook uw specialist in tegels

Hamer BV, ook uw specialist in tegels

U vindt in onze ruime, inspirerende sanitairwinkel niet alleen vele badkameropstellingen, maar ook vele voorbeelden van aangelegde tegelvloeren. Voor uw badkamer maar ook voor uw hele woning. Deze geven een goed beeld van de vele mogelijkheden en de nieuwste trends. Bezoek onze ruime showroom en ontdek de voordelen van een tegelvloer. Goed schoon te maken, slijtvast en heerlijk comfortabel in combinatie met vloerverwarming.

Specialist in mozaïektegels

Hamer BV in Brummen produceert al tientallen jaren mozaïek en decortegels. We zijn één van de grootste fabrikanten in Nederland. U kunt bij onze dan ook een groot assortiment bekijken in allerlei stijlen, maten, kleurschakeringen en kleurcombinaties. Mozaïektegels of decortegels geven uw badkamer, toilet of keuken echt karakter. U creëert hiermee, in combinatie met een grotere basistegel, leuke accenten die uw badkamer een unieke sfeer geven.

Tegels - 2. Hamer Specialist in mozaïektegels
Tegels - 3. Hamer Vloerverwarming

Vloerverwarming

Kiest u voor een tegelvloer? Dan is vloerverwarming een welkome aanvulling. Vloerverwarming geeft een aangename, gelijkmatige temperatuur in huis. En u heeft met vloerverwarming altijd warme voeten. Bent u op zoek naar mooie tegels voor uw woonvloer in combinatie met vloerverwarming? En woont u in de buurt van Brummen, Dieren, Eerbeek of Zutphen? . Wij adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden.

Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Hamer Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Hamer Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Tegels - Reviewblok
Tegels - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties