Hamer Badkamers
Hamer Badkamers
Saturnusweg 7
6971 GX Brummen
0575 564 012 - info@hamer.nl
Aangesloten bij
close
Tegels - Tegels Tegels - Tegels
Hamer Badkamers

Wand- en vloertegels

Wij van Hamer BV in Brummen hebben een groot assortiment wand- en vloertegels. Van unieke mozaïektegels tot XL-tegels. Voor de badkamer, maar ook voor woonvloeren. Met zoveel keus is het soms lastig kiezen. We nemen dan ook alle tijd om je persoonlijk advies te geven. Zo vind je de juiste tegels die jouw badkamer sfeer geven.

Tegels - 1. Hamer BV, ook jouw specialist in tegels

Hamer BV, ook jouw specialist in tegels

Je vindt in onze ruime, inspirerende sanitairwinkel niet alleen vele badkameropstellingen, maar ook vele voorbeelden van aangelegde tegelvloeren. Voor de badkamer maar ook voor de hele woning. Deze geven een goed beeld van de vele mogelijkheden en de nieuwste trends. Bezoek onze ruime showroom en ontdek de voordelen van een tegelvloer. Goed schoon te maken, slijtvast en heerlijk comfortabel in combinatie met vloerverwarming.

Specialist in mozaïektegels

Hamer BV in Brummen produceert al tientallen jaren mozaïek en decortegels. We zijn één van de grootste fabrikanten in Nederland. Je kunt bij ons dan ook een groot assortiment bekijken in allerlei stijlen, maten, kleurschakeringen en kleurcombinaties. Mozaïektegels of decortegels geven jouw badkamer, toilet of keuken echt karakter. Je creëert hiermee, in combinatie met een grotere basistegel, leuke accenten die jouw badkamer een unieke sfeer geven.

Tegels - 2. Hamer Specialist in mozaïektegels
Magnum mat vloerverwarming onder badkamertegels

Vloerverwarming

Kies je voor een tegelvloer? Dan is vloerverwarming een welkome aanvulling. Vloerverwarming geeft een aangename, gelijkmatige temperatuur in huis. En je hebt met vloerverwarming altijd warme voeten. Ben je op zoek naar mooie tegels voor jouw woonvloer in combinatie met vloerverwarming? En woon je in de buurt van Brummen, Dieren, Eerbeek of Zutphen? Wij adviseren je graag uitgebreid over de mogelijkheden.

Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Brummen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Hamer Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Hamer Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken